Начало

УКАЗАНИЯ

за организация на учебните занятия с учениците в електронна среда

ГРАФИК

Начало на обучението – 16.03.2020 г (понеделник)

Начало на учебния ден – 9.00 ч

Учебните часове ще бъдат по седмично разписание, познато на учениците, учителите и родителите и публикувано в електронния дневник на училището.

Уважаеми родители и ученици,

Намираме се в извънредна ситуация поради усложняващата се емидемична обстановка, свързана с разпространението на COVID-19 в страната и във връзка със заповед на Министъра на здравеопазването Ви информирам, че училищата няма да работят с цел опазването здравето на децата, но това не значи, че сме грипна ваканция. Обучението продължава в електронна среда. Моля за съдействието на родителите за обучението на децата им. Всички класни ръководители и учители имат регистрация в електронния дневник на Школо. Обучението ще се провежда като в училище, но по електронен път. Всеки ден учениците ще получават указания, материали, тестове за работа по предметите включени в седмичното разписание за следващия ден. В самия ден по указан времеви график ще може да се свързват с преподавателите си за консултация по съответния предмет.

1-ви час 9:00 – 9:30

2-ри час 9:40 – 10:10

3-ти час 10:20 – 10:50

4-ти час 11:00 – 11:30

5-ти час 11:40 – 12:10

6-ти час 12:20 – 12:50

7-ми час 13:00 – 13:30

Родители, моля за вашето съдействие! Учителите ще очакват обратната връзка с учениците, както и да изпълняват поставените задачи в определения срок.

Ще използваме платформата на електронния дневник Школо и Facebook.

Всички класове са организирани във фейсбук групи от класните ръководители. В тях членуват и учителите, които им преподават.

Уважаеми родители, съдействайте на децата си да се включат в този начин на обучение, но ако не успявате по този начин, само се обадете на класните ръководители на децата си, те ще намерят начин да продължат обучението. Нека опазим здравето на децата и в същото време да продължим обучението им.

Скъпи ученици, не забравяйте, че дори и само да четете от книга, вестник, списание, учебник или каквото имате под ръка, да преписвате, да се упражнявате, да решавате задачи е във ваша полза.

Уважаеми учители,

Нека в тази кризисна ситуация покажем, че сме отговорни, креативни и работим в името на децата и учениците !

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ, УЧИТЕЛИ И УЧЕНИЦИ, УБЕДЕНА СЪМ ВЪВ ВАШАТА ОТГОВОРНОСТ И ЗНАЙТЕ ОПАЗВАЙКИ СЕБЕ СИ И ДЕЦАТА, ОПАЗВАМЕ ЦЯЛОТО ОБЩЕСТВО.

Бъдете здрави!

С уважение: Цанка Карчева

Директор на ПГТ „Вл.П.Минчев“

с.Владимирово

facebook

Публикувано в Без категория | Коментарите са изключени за Начало