Международни проекти

                             

В подменюто можете да намерите вдъхновяващи материали от настоящи и минали международни и национални проекти.

 

 

 

 

 

3 thoughts on “Международни проекти

  1. Моята госпожа е виновникът в училището ни вече 12 години да се работи по европейски проекти на програма Коменски преди и сега програма Еразъм +. Тези проекти благодарение на нейния труд ни дадоха шанс да се срещнем с европейски връстници, дадоха ни шанс да споделяме различни култури, да създаваме нови приятелства. Тези проекти ни позволиха кракът ни да стъпи на територии, за които дори не сме си и мечтали, като Гваделупе, Сардиния и много други. Все пак са 12 години.
    Благодаря Ви, госпожо, че съм част от Вашия екип!

  2. Това е най-големият човек за мен с главно „Ч“! Един достоен за уважение и за пример учител и най-вече жена, най-вече – човек! Благодарение на този човек аз вече завърших своя Бакалавър, сега е едва началото! Продължаваме напред – Магистър, защо не и Докторантура?

  3. Ден след ден. Часове неуморен труд. Безброй направени компромиси и жертви. Всичко това,за да можем ние учениците на СУ„Никола Вапцаров“, гр.Хаджидимово да сме част от уникалното преживяване „Еразъм+“ вече 12 години. Госпожа Глушкова е една борбена, целеустремена и амбициозна личност, благодарение на която ние успяхме да се сприятелим с връстници по цяла Европа, да опознаем чужди култури, да разширим кръгозора си, да израснем като хора. Когато ходя на мобилности под нейно ръководство, се чувствам сигурен, спокоен и много ентусиазиран, защото тя е съвършена в организационен аспект, тя знае как да мотивира учениците си, тя знае как да се грижи за тях- като родител. Тя е един истински учител-вдъхновител!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *