НОВИНИ

Уважаеми родители, във връзка с ежедневното ползване от децата и учениците на интернет, Министерството на образованието в партньорство с неправителствени организации предоставя на вашето внимание линкове, с правила за безопасна работа в интернет. Ето какви са те:

https://we.tl/t-xtLMbGDLcS – брошура

https://drive.google.com/file/d/19FPprH5evfjvAOG3q48QtgWmod6r1BM/view – наръчник за родителя

ПРЕДСТАВИТЕЛНА ИЗЯВА НА КЛУБ „МАТЕМАТИКА ПЛЮС“ КЪМ ПРОЕКТ „ПОДКРЕПА ЗА УСПЕХ“ С РЪКОВОДИТЕЛ г-жа СИЛВИЯ СПИРДОНОВА

„Какво научих и направих по време на обучението“

КАК ДА СЕ ПРЕДПАЗИМ  ОТ КОРОНАВИРУС

Учениците от ОУ „Отец Паисий“ – гр. Кнежа оправдаха нашите очаквания и за пореден път ни дадоха повод за гордост. Мирела Пламенова Грамова и Богомил Стелиянов Славев-Велков от 7-ми „а“ клас се явиха на Областен кръг на олимпиада по Биология и здравно образование и се наредиха сред класиралите се за Национален кръг. За съжаление според Регламента до Национален кръг на Олимпиадата се допускат първите 26 от седмокласниците. След разглеждане от арбитраж към Националната комисия Мирела и Богомил попадат в резервите. Вашият неуморен труд и усилия се увенчаха с успех. Вие поднесохте най-хубавия подарък на г-жа Островска, защото няма по-голяма награда за учителя от успехите на неговите ученици. Нека това бъде началото на много ваши постижения в необятния свят на знанието. Благодарим на г-жа Цветелина Островска за постоянството и търпението с което се отнасяше към подготовката на учениците за тяхното успешно представяне.

Във връзка с обявеното извънредно положение в България, съобщаваме на всички ученици и родители, че грипната ваканция приключи. От 16.03.2020 г. учебните часове ще се провеждат дистанционно. Всеки ученик да следи чатовете в групата, да е на линия по време на часовете, които са заложени в седмичното разписание. Учениците могат да използват електронните учебници на издателствата посочени с линк по долу,  своите си учебници и да комуникират с учителите в чатовете и по телефоните.    УСПЕХ НА ВСИЧКИ!

 

https://ucha.se/

http://www.e-prosveta.bg/

https://sales.anubis-bulvest.com/teachers/selectUserType

https://www.mon.bg/bg/100428

 

 на 11.01.2020 г. се проведе олимпиада по Химия и опазване на

околната среда. Пожелаваме успех на явилите се ученици.

   –––––––––––––––––––

Уважаеми ученици и родители, Ръководството  и Педагогическия съвет при ОУ „Отец Паисий“ гр. Кнежа  ви кани на 16.09.2019 г. от 9 часа за тържествено откриване на учебната 2019-2020 година. Заповядайте на празника!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––-

С решение № 479 от 05.08.2019 г. на Министерски съвет ОУ „Отец Паисий“ е обявено за иновативно училище за учебната 2019 – 2020 г. Колектива на ОУ „Отец Паисий“ ще се бори да наложи и докаже иновациите в образованието. Нашият успех зависи от мотивацията на нашите ученици и подкрепата на родителите. Ще разчитаме на вашето доверие и всеотдайност както винаги досега.

https://www.mon.bg/upload/20345/rms479_05082019_inovativni_uchilishta.pdf

 

 

ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ

СЪОБЩЕНИЕ

На 11.09.2018 г. от 17.00 часа в ОУ „Отец Паисий“ гр. Кнежа ще се проведе родителска среща за учениците от първи и пети клас. Моля всички родители да заповядат на срещата.

От ръководството

На 07.10.2017 год от 10 часа в ресторант „Хибрид“ ще се проведе традиционният ден на царевицата. Ученици от ОУ „Отец Паисий“ под ръководството на своите учители и родители изработиха различни макети. Каним всички ученици и родители да посетят изложбата.


Scan_20151202
X