Специалности

ГЕОДЕЗИЯ

 Срок на обучение 5 години. След успешно полагане на държавни изпити по теория и практика се получава свидетелство за трета степен професионална квалификация по професията Геодезист.

 

СТРОИТЕЛСТВО И АРХИТЕКТУРА

Срок на обучение 5 години. След успешно полагане на държавни изпити по теория и практика се получава свидетелство за трета степен професионална квалификация по професията Строителен техник.

 

 

 

 

ВЪТРЕШНИ ОБЛИЦОВКИ И НАСТИЛКИ

Срок на обучение 4 години. След успешно полагане на държавни изпити по теория и практика се получава свидетелство за втора степен професионална квалификация по професията Строител 

 

 

ФРИЗЬОРСТВО

Срок на обучение 4 години. След успешно полагане на държавни изпити по теория и практика се получава свидетелство за втора степен професионална квалификация по професията Фризьор.

Картина24

ПРОИЗВОДСТВО НО ОБЛЕКЛО ОТ ТЕКСТИЛ

Срок на обучение 4 години. След успешно полагане на държавни изпити по теория и практика се получава свидетелство за втора степен професионална квалификация по професията Оператор в производството на облекло.

 

ДОГРАМА И СТЪКЛОПОСТАВЯНЕ

Срок на обучение 5 години. След успешно полагане на държавни изпити по теория и практика се получава свидетелство за втора степен професионална квалификация по професията строител – монтажник.

ИЗОЛАЦИИ В СТРОИТЕЛСТВОТО

Срок на обучение 4 години. След успешно полагане на държавни изпити по теория и практика се получава свидетелство за втора степен професионална квалификация по професията Строител- монтажник 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *