Международният ден на предизвикателството и Българският спорт (17 май)

По случай Международният ден на предизвикателството и Българският спорт (17 май),  в сградата на Фондация „Подкрепа за реализация“ бе проведено III-тото по ред Детско спортно състезание „Пес Патрул“.
Организатор на събитието бе Павел Павлов, кинезитерапевт в социалната услуга ЦСРИ за пълнолетни лица с увреждания към Фондация „Подкрепа за реализация“.
Участници в мероприятието, разпределени в четири различни отбора, бяха деца от с. Ружинци, с. Дреновец, с. Раковица, и с. Ново село. Младежите, потребители на социалната услуга ЦСРИ за пълнолетни лица с увреждания, бяха публиката, скандираща за своя любим отбор.
Всички се прехвърлиха в света на анимацията, в градчето Адвенчърбей, където участниците влязоха в ролята на своите любими герои – Маршъл, Рабъл, Чейс и Скай. Те трябваше да спасят градът от бедствия и престъпници като премерят сили в седем различни състезателни игри и покажат своите познания за героите от филмчето като отговарят на забавните въпроси от проведената викторина.
Накрая бяха излъчени победителите от състезанията и бяха наградени според заслуженото място:
С. Раковица – I-во място
С. Ружинци – II-ро място
С. Дреновец – III-то място
С. Ново село – IV-то място
На финал всички се подкрепиха с вкусна почерпка и се разделиха с еуфорични обещания за усилени тренировки за следващото състезание.

 

Може да бъде изображение с 14 души

Няма налично описание.

Може да бъде изображение с 12 души и цигулка

Няма налично описание.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *