Районното управление в гр. Кула отвори врати за нас

Полицейските служители от РУ-Кула организираха „Ден на отворените врати“ за учениците от ОУ „Христо Ботев“ в с. Раковица. ⤵️
???? За работата на хората, призвани да гарантират сигурността на гражданите и обществения ред, им разказаха началникът на районното управление главен инспектор Мирослав Мирославов и инспекторът от детска педагогическа стая Даниела Манчева.
???? Учениците разгледаха работните помещения на служителите, оперативната дежурна част, патрулните автомобили и помощните средства, използвани от полицаите при изпълнение на служебните им задължения. ????
???? Малките гости бяха впечатлени от фитнес залата на районното управление, в която служителите на реда провеждат кондиционни тренировки за сила и издръжливост. ????️
???? С кратка тематична беседа по пътна безопасност децата си припомниха правилата за движение на пешеходците.????‍♀️????
???? Инициативата на полицаите от РУ-Кула е част от дейностите по Националната програма „Работа на полицията в училищата“. Тя се реализира от 2000 г. в цялата страна и е сред основните акценти в превантивната работа на ОДМВР-Видин сред децата и учениците в региона.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *