Световен ден за възпоменание на жертвите от ПТП

ОбУ „Иван Вазов“  село Пашови отбеляза 17 ноември 2019г. – Световен ден за възпоменание на жертвите от ПТП.

Директора на училището   заедно с УКБДП организираха Седмица по безопасност на движението по пътищата/18-22 ноември 2019г./. Проведен беше извънреден час на класа във всички паралелки в училището на 19-ти ноември 2019 г. , в който класните ръководители запознаха учениците с проблемите на пътното движение и с датата 17 ноември 2019г. За тази цел УКБДП подготви и предостави необходимите за часа материали на класните ръководители. Темата е предвидена да бъде записана в дневниците на паралелките като втори час на класа в вторник – 19 ноември 2019г.

Информационната кампания с образователна и превантивна цел на комисията по БДП стартира с откриване на изложба на ученически проекти по БДП. Изложбата е разположена във фоайето и коридора на първия  етаж в училищната сграда. Поставени са информационни материали до входовете на училище с цел кампанията да обхване и родителите.

Диретора на училището и УКБДП изразяват своята благодарност към всички ученици, които се включиха активно в кампанията със своите оригинални идеи, проекти и  рисунки.

Публикувано в актуално, БДП. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *