ОТБЕЛЯЗВАМЕ ПЪРВИ НОЕМВРИ

И през тази учебна година, по повод Деня на народните будители, се проведоха различни мероприятия.

Ученици от Началния етап рецитираха стихове за будителите, а учениците от прогимназията  се срещнаха с Неофит Рилски и зададоха въпросите си към него. Един по-различен прочит на празника. Най-големите – учениците от първи гимназиален етап пък сътвориха сценка за съвременния народен будител.

На всички информационни табла в училище  имаше закачени  портрети на будители .

Публикувано в актуално | Коментарите са изключени за ОТБЕЛЯЗВАМЕ ПЪРВИ НОЕМВРИ

ОТКРИТИ УРОЦИ ЗА ПЪРВИ СРОК НА УЧЕБНАТА 2019-2020ГОДИНА

В седмицата преди Празника на народните будители  в Обединено училище „Иван Вазов” се проведоха  заложените от методичните обединения открити уроциза първия срок с цел обмяна на опит  и добри практити в:
Начален етап при г-жа  Крънчова,
Прогимназиален етап при преподавателите Салиха Кандьова и Хава Мандраджиева, Групите за целодневна организация – г-жа Ходжова.

Целите на уроците бяха постигнати,  учениците  активно участваха в урочната работа и показаха на всички, че  с ученето и труд всичко е лесно и интересно.

Публикувано в актуално | Коментарите са изключени за ОТКРИТИ УРОЦИ ЗА ПЪРВИ СРОК НА УЧЕБНАТА 2019-2020ГОДИНА

НАЧАЛО НА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА- 16.09.2019

Да си пожелаем да бъдем добри – и в часовете, 

и в междучасията – навсякъде…

Нека да докажем, че доброто побеждава не само в приказките.

Да открием истинското приятелство и да работим в екип – като трудолюбиви пчелички!

Публикувано в актуално | Коментарите са изключени за НАЧАЛО НА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА- 16.09.2019

Публична изява на Занимания по интереси към ОбУ „Иван Вазов“

Учениците от групата занимания  „Театрално студио“ с ръководител Надка Кирова  представиха драматизация на приказката“Дядо и ряпа“ пред децата от ЦДГ“Юрий Гагарин“.

Публикувано в актуално | Коментарите са изключени за Публична изява на Занимания по интереси към ОбУ „Иван Вазов“

Обява за набирането на предложения за доставка на плодове и зеленчуци по схема „Училищен плод“ и мляко и млечни продукти по схема „Училищно мляко“

Обява за набирането на предложения за доставка на плодове и зеленчуци по схема „Училищен плод“ и мляко и млечни продукти по схема „Училищно мляко“.

Публикувано в Обява | Коментарите са изключени за Обява за набирането на предложения за доставка на плодове и зеленчуци по схема „Училищен плод“ и мляко и млечни продукти по схема „Училищно мляко“

Откриване на кабинет за дейности по интереси в ОУ „Иван Вазов“

На 14.03.2019г в Обединено училище „Иван Вазов“ бе отрит кабинета за Дейности по интереси по НП „Осигуряване на съвременна образователна среда“  Модул „Подкрепа на целодневното обучение на учениците“  присъствието на експерти от МОН.

Публикувано в Занимания по интереси, МТБ, новини | Коментарите са изключени за Откриване на кабинет за дейности по интереси в ОУ „Иван Вазов“

„Рожден ден на числото Пи“.

Днес отбелязахме деня на числото Пи и рождението на Айнщайн. Учениците от ОбУ „Иван Вазав“изготвиха табло, книжки и макети, с приложението на константата. В часовете по математика и ИТ, учениците ни представиха презентации и рецитираха цифрите на числото. Коридорите на училището бяха украсени с проектите на учениците, които са правили през първия учебен срок.

Публикувано в актуално | Коментарите са изключени за „Рожден ден на числото Пи“.

ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!

3март,1878г.-рождената дата на свободното ни Отечество!
Ние знаем,че Свободата не ни беше поднесена на тепсия,но трябва да помним,че хиляди- знайни и незнайни – българи, руси, румънци, украинци, беларуси, арменци, естонци, финландци….отдадоха живота си,за да се сдобием с НЕЯ ! ПОКЛОН пред тяхната саможертва и проявен героизъм!
141г. след ОСВОБОЖДЕНИЕТО!
Честит ден на СВОБОДАТА!

Публикувано в актуално, празници | Коментарите са изключени за ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!

Награждаване на победителите от Ученическите спортни игри Велинград 2018/2019 година

Отборите по тенис/ момичета/от Обединено училище„Иван Вазов“ село Пашови получиха купи за спечелено второ място и за двете възрастови групи, а отборите  по волейбол/ момичета/  получиха купи  5-7 клас за  2 място  и  отбора 8-10 клас – 3 място .

Честито на победителите!!!

 

Публикувано в награди от конкурси, спорт | Коментарите са изключени за Награждаване на победителите от Ученическите спортни игри Велинград 2018/2019 година