Покана

Скъпи татковци,
Скъпи дядовци, чичовци, вуйчовци, батковци и други важни за децата мъже, разбира се, майки,
Каним Ви да се включите в Седмица на Бащата, през която отново обръщаме специално внимание на татковците и на всички значими мъже (дядовци, чичовци, вуйчовци, батковци, треньори, приятели и други), които участват в грижата за детето.
Всеки може да говори на езика на музиката – достатъчно е да избере една любима песен и да я сподели с останалите. Защото думите и мелодията казват толкова много. В Седмицата на Бащата предлагаме на татковците и децата да преоткрият необятния свят на музиката – на старите любими парчета, на новите почти непознати песни. Защото винаги може да научим нещо един от друг. Създаваме различни активности, които поставят акцент на бащата като ключова фигура в живота на детето. Той е не само този, който ни респектира – заедно с него се забавляваме и опознаваме света. През ноември опознаваме връзката през звуците на музиката!
Вие имате възможност
1. Да участвате в събитие на тема „Музиката на татко“, на което да споделите коя е вашата любима песен и да я пуснете на децата.

2. Да участвате в онлайн предизвикателство „В ритъм с татко“, като използвате всякакви подръчни материали (кухненските тенджери и посуди ще ви свършат отлична работа), за да запишете мелодия и кратко видео как свирите и пеете с вашето дете и, при желание, да споделите видеото.
3. Да участвате в онлайн конкурс „Песен с детето ми“.
(дейностите са примерни, опишете инициативите, които ще организирате)
Повече информация за Седмица на Бащата ще откриете на фейсбук