2019/2020 учебна година

4 клас

2020 година

месец юни

СБОГОМ, КЛАСНА СТАЯ!

 ЗДРАВЕЙ, СЛЪНЧЕВО И ВЕСЕЛО ЛЯТО!

Да откликнеш на предизвикателството, отправено по време на извънредното положение!

Дистанционното обучение с множеството му различни форми на организация (синхронна и асинхронна), предизвика несигурност най-вече у учениците от уязвимите групи. Стъпка по стъпка, с малки крачки напред, ние – учители, родители и ученици не се отказахме. Избрахме най-популярната и използвана социална мрежа в България Facebook, като създадохме група на 4 клас в приложението Messenger. Там прилагаме и елементи на синхронното обучение, чрез конферентни разговори, като се уговаряме по едно и също време да сме на линия. Но това, което използваме най-често е асинхронната форма на комуникация, чрез писмено общуване, JPG файлове и онлайн уроци както в Уча.се, където имаме безплатен училищен абонамент, така и в Академико – чрез YouTube канала.

Дистанционното обучение за децата, които нямат достъп до интернет, компютър и телефон стана аналогово – работни листове, доставяни посредством образователния медиатор. Те са 45 % от четвъртокласниците.

Ромските общности не бива да се пренебрегват!

Нека бъдем добър пример и мотивация за тях!

Заедно можем повече!

МЕСЕЦ МАЙ – МЕСЕЦ НА ОБРАЗОВАНИЕТО

Знанието е като огъня, когато го поддържаш, ще гори и ще осветява всички!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА СЛОВОТО, НA БЪЛГАРСКАТА ПРОСВЕТА И КУЛТУРА!

След няколко онлайн консултации по български език, четвъртокласничката Мариана Георгиева написа и своето съчинение на тема: „Моето училище“. А в час по Компютърно моделиране го превърна в текстов документ с Microsoft Word.

Всеки ден на линия с усмивка

Анализ на учебно-възпитателната работа в IV клас
през І-ви учебен срок на 2019/2020 учебна година

И Н Ф О Р М А Ц И Я

Поклон, будители народни!

   

Информация и дигитална идентичност