Новини

 

  • Баловете наближават ето ви някои модели ,които може да съчетаете с вашата рокля и да изглеждате блестяща и удивителна в бала!

 

 

Модерните цветове за сезон пролет/лято 2016

 Виж модерните цветове при дамските дрехи за пролет / лято 2016. Efrea е български производител на рокли, дамски костюми, блузи с къс ръкав, дамски топове и потници, клинове и анцузи. Виж най-новите предложения за 2016.

Отдавна вече е ясно кои ще са актуалните цветове за сезон пролет/лято 2016 година. Дойде време и Ефреа да те запознае с тях.

Една дума обединява всички модерни цветове през идващия сезон и това е ЩАСТИЕ. Именно ярките, набиващи се на очи, свежи тонове ще бъдат модерни през топлите месеци. Тези нюанси целят да вдъхнат оптимизъм и вълнение за предстоящи нови и красиви моменти.

Според „Пантон” цветовете за сезон пролет/лято трябва да те отведат на някое приятно слънчево място, където да получиш възможност да се отпуснеш, да се почувстваш свободна да покажеш своята истинска същност.

Този сезон дизайнерите са повлияни изцяло от света на изкуството, като оставят на заден план технологиите, търсеният ефект е спокойствие и душевен мир. Както и през сезон есен/зима и в предстоящите топли месеци продължава тенденцията с обръщане към красотата на природата, разходка на по-спокойно място, където биваме водени от най-човешките чувства – доброта, любов и любопитство към това, което природата ни предлага в нейния най-чист вид.

Друго вдъхновение за дизайнерите е контраста между забързаният град и буйната растителност, което създава наистина неочаквани цветови комбинации, напомнящи както за градската архитектура, така и за бягство на далечно и безлюдно място. По този начин дизайнерите се опитват да те накарат да се замислиш за истинските и смислени неща, които те заобикалят. Не случайно много от дизайнерите са повлияни от художници като Пикасо, Анри Матис, Франк Стела и много други.

Унисекс палитрата продължава да бъде актуална и през сезон пролет/лято 2016. И при мъжките и при дамските колекции вниманието е концентрирано върху живота, свободата да бъдеш себе си.

“Пантон” отново представя десет основни цвята, с които ще се чувстваш в крак с последните модни тенденции през сезон пролет/лято 2016. Два нюанса изпъкват по-осезаемо, това са розов кварц и ведро синьо, наречено още “серенити”.

Ефреа е онлайн магазин за дамски дрехи и аксесоари. Нашият екип редовно прави проучвания за модните тенденции. Ето актуалните цветове за пролет/лято 2016 според Pantone

 

17 ТЕНДЕНЦИИ ПРИ ЦВЕТОВЕТЕ НА КОСАТА ЗА 2016

Бургунди, тъмен мед, сиво, огнено червено, платинено русо, топло кафяво, акценти в червено и бяло, лилаво и синьо или карамелено – това са само част от предложенията за тази година

Записахте ли си вече час за фризьор? Ако е така, помислите освен за подстрижка и за нов цвят. Тази промяна най-вероятно ще се отрази добре на настроението..

Eто нашите модерни предложения, в случай че се решите на нещо повече от оформяне на краищата или скъсяване на косата:

1. Секси в цвят бургунди

Ако сте естествена брюнетка, спокойно може да опитате с този цвят. Това не е драстична промяна, но пък придава истински сексапил.

2. Тъмен мед

Това е наистина поразителен цвят, най-вече, защото изглежда божествено, независимо от това дали сте със светла или тъмна кожа.

3. Червени и бели акценти

Едва ли някога сте мислили за подобна комбинация до този момент. Е, след като вече видяхте, може да опитате, особено, ако косата ви е кафява с червеникав оттенък.

4. “Целуната“ от слънцето с техниката на боядисване „Балеаж“.

Ето какъв е резултатът от този тип боядисване, при който се постигат естествено изглеждащи кичури, чието израстване се прелива с появилия се корен. Така не се очертава рязка граница между израсналата и боядисана коса.

Балеаж с бели кичури.

Постигането на светли краища е доста сложна техника…

… но пък изглежда много ефектно.

5. Лавандулови кичури

Ако лилавото ви е любим цвят, може смело да го прибавите към естествения цвят на косата. Лавандуловият нюанс е достатъчно мек и ненатрапващ се.

6. Сини вълни

Омбре ефект с различни нюанси синьо – толкова хипнотизиращо, колкото и вълните на океана…

7. Карамелени акценти

Това е перфектен начин да добавите цвят, без да променяте драстично естествения цвят.

8. Огнено червено

Винаги е имало нещо примамливо и загадъчно при червенокоските. Особени при тези, чиито цвят на косата е като пламтящ огън.

9. Цвят мока

Макар и не толкова интензивен, с този цвят може наистина да заблестите, ако стилистът ви се постарае.

10. Лилаво

Изглежда много смело решение и понякога наистина си заслужава!

11. Платинено русо

Този цвят никога не излиза от мода, защото резултатът е доста сполучлив.

12. Естествено… сива – ето какво се получава, когато сивият цвят се добави към естествената текстура.

13. Лилави и сини акценти

Понякога това, което прави прическата неотразима, е умелото съчетание между подстрижка и цвят.

14. Червени и руси кичури

Тази комбинация стои много добре на къса коса.

15. Розово злато

Толкова е романтично!

16. Тъмночервено и кафяво

Още един нюанс, който стои много добре на брюнетките и придава здрав вид на косата.

17. Наистина червена и къдрава

Комбинацията от червена и къдрава грива придава неотразим блясък на очите, а другите няма как да не ви подминат с усмивка.