На вниманието на всички родители, ученици и педагогически специалисти!

Заповед  № РД09-106/24.01.2023г. на Министъра на образованието за неучебни дни от 25.01.2023г. до 31.01.2023г. вкл.,поради необходимост от предприемане на мерки за предотвратяване на неблагоприятните последици за здравето на учениците и педагогическите специалисти.

заповед на Министъра на образованието

Празнично вълшебство в ОУ „Панайот Волов“, гр. Пловдив

Коледа! Училището ни е в  празнична премяна, озарено от сиянието на този най-светъл празник. Най-хубавата част от годината, в която сме малко по-добри, по-усмихнати и щастливи. Потърсихме искрата на доброто с децата, учениците, родителите и учителите. Намерихме я, защото е в сърцата ни. Доброто е в нас. И го показахме. Заедно превърнахме предколедните дни в празнично вълшебство. От сърце и душа, с широки и завладяващи усмивки, възпитаниците на училището ни пяха песни, рецитираха  стихове, показаха красиви танци, превъплътиха се в роли и посрещаха Дядо Коледа, раздадоха се за публиката. Всички се чувстваха специални и обичани.

Пожелахме си магията на Коледа да не свършва и  да  пазим винаги в себе си доброто, което ни събра, за да има красота и смисъл в дните ни.

Весели празници и Щастлива Нова година!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ЗАПОВЕД  СФО

Заповед СФО

УЧИЛИЩЕН ВЕСТНИК

Учениците от ОУ „Панайот Волов“ възстановиха издаването на своя вестник под новото име „Ученически глас“. Настоящата визия на вестника е продукт от съвместната работа на учениците и Комисията по гражданско образование. В него се съдържат новини от училищния живот, страници с ученическо творчество, материали за свободното време.

Вестникът ще се издава два пъти годишно и ще бъде място за споделяне на идеи, за отражение на добрите дела, за гордост от спортните и творческите прояви на учениците.

училищен вестник

Публикувано в Uncategorized. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *