заповед на Директора на ОУ „Панайот Волов“ град Пловдив за провеждане на  учебно занятие и тренировъчна евакуация на 18.05.2022г.  на тема:

1. Поведение и действие при пожар“

2. „Поведение и действие при терористична атака“

Заповед за евакуация

Баскетболна среща по случай Европейския ден на спорта в училище проведоха ученици от пловдивските ОУ“ Панайот Волов“ и ОБУ “ Йордан Йовков“.Домакин на срещата беше ОУ“ Панайот Волов“гр. Пловдив.

 

 

 

 

 

 

 

 

ПАТРОНЕН ПРАЗНИК НА ОУ „ПАНАЙОТ ВОЛОВ“ ГРАД ПЛОВДИВ

 

 

 

 

В нашия град има много училища. Всяко едно от тях има свой облик. Основно училище „Панайот Волов“ се отличава със своя колорит сред всички останали. Учителите и учениците в нашето училище умеят да тачат традициите и да създават нови.

ДНЕС УЧИЛИЩЕТО НИ ЧЕСТВА СВОЯ ПАТРОНЕН ПРАЗНИК, чието име е на великия революционер, апостолът от четвърти революционен окръг, Панайот Волов.

Паметта на поколенията е основата, върху която се гради настоящето и е мерило за достойно бъдеще. Гордеем се с историята на нашето училище! Винаги на този ден се събираме да се поучим от живота и делото на нашия патрон, да получим своя урок по родолюбие.

Специалният ни  ден започна с богата програма: стихове, танци, песни и игри. По традиция празникът завърши с българско хоро.

 

 

 

Публикувано в Uncategorized. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *