„Магията Пловдив“ е тема, която вдъхнови много ученици от ОУ „Панайот Волов“. Те рисуваха старите къщи на Пловдив, тепетата и архитектурните забележителости на града. Всеки ученик сам избираше материалите и техниката на изпълнение. Най-добрите шест рисунки бяха изпратени на конкур организиран от Община Пловдив – Район Северен, „Магията Пловдив“. Това са рисунките на Исус Мариянов Димитров от 5 „в“ клас, Румен Рашков Генов от 5 „в“ клас, Румен Красимиров Петков от 7 „в“ клас, Георги Владимиров Митков от 7 „в“ клас и Ана Ерол ѝахмед от 7 „б“ клас. С награда беше отличена рисунката „Църквата Св.Богородица“ на Исус Мариянов Димитров. Той получи поощрителна награда – блекбук и грамота лично от кмета на Район Северен. Отборът от худониците на нашато училище също беше удостоен с грамота.

 

Ръководството на ОУ „Панайот Волов“ град Пловдив поздравява всички ученици, учители и родители с Деня на народните будители.

Честит ден на народните будители!

  СЪОБЩЕНИЕ

И през тази учебна 2017/2018  година членовете на Ученическия парламент от ОУ „П. Волов“ спазиха традицията, провеждайки първата си среща през втората седмица на месец октомври. Прием на нови членове, избор на председател, секретар и ментори, набелязване на инициативи за първото тримесечие – основни моменти от организационната първа сбирка. Обсъдени бяха предложения за символи на УП, възможността за включване на сътрудници при изпълнение на дейностите от плана, сътрудничество с участниците от СИП „Фолклор на етносите“ . В края на първото „заседание“ си пожелаха успешна „парламентарна“ дейност.

СЪОБЩЕНИЕ

 На 05.10.2017 г.- Международният ден на учителя, учениците от

ОУ“ Панайот Волов“ написаха послания за своите учители, изразявайки уважението и обичта си.Един ден, изпълнен с празнично настроение, събрал в едно уважението, любовта, благодарността… на многото учебни дни!

                                                        СЪОБЩЕНИЕ

 „На 21.09.2017 г. по случай седмицата на мобилността в парк „Рибница“, ученици от ОУ „Панайот Волов“ участваха в рзлични инициативи – рисунка върху асфалт и състезание с велосипеди. Разиграна беше томбола, в която ученичката Гинка Алексиева от 7 „а“ клас спечели велосипед. Да и е честита наградата. Денят протече с много радост и положителни емоции.

СЪОБЩЕНИЕ

Уважаеми ученици и  родители,

Заповядайте на тържественото откриване на учебната 2017/2018година

на 15 септември 2017 година с начален час 10:00 часа в двора на

ОУ“ Панайот Волов“ град Пловдив.

Очакваме Ви с нетърпение!

 

СЪОБЩЕНИЕ

При спазване разпоредбите на Закона за закрила на детето и на Закона за защита на личните данни, снимане на непълнолетни без съгласието на родители, близки и настойници е забранено. Незаконно е да се публикуват и имена, адреси на деца и родители.

При констатиране  на такива нарушения телефонна линия за подаване на сигнали – 080010112 и електронна поща obhvat@mon.bg

 

Публикувано в Uncategorized. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *