„Магията Пловдив“ е тема, която вдъхнови много ученици от ОУ „Панайот Волов“. Те рисуваха старите къщи на Пловдив, тепетата и архитектурните забележителости на града. Всеки ученик сам избираше материалите и техниката на изпълнение. Най-добрите шест рисунки бяха изпратени на конкур организиран от Община Пловдив – Район Северен, „Магията Пловдив“. Това са рисунките на Исус Мариянов Димитров от 5 „в“ клас, Румен Рашков Генов от 5 „в“ клас, Румен Красимиров Петков от 7 „в“ клас, Георги Владимиров Митков от 7 „в“ клас и Ана Ерол ѝахмед от 7 „б“ клас. С награда беше отличена рисунката „Църквата Св.Богородица“ на Исус Мариянов Димитров. Той получи поощрителна награда – блекбук и грамота лично от кмета на Район Северен. Отборът от худониците на нашато училище също беше удостоен с грамота.

 

Съобщение

 

Подари сърце в знак на уважение към различния. Бъди толерантен- приемай, разбирай, уважавай! С този призив част от членовете на Ученическия парламент от ОУ „Панайот Волов“ , гр. Пловдив посрещнаха тази сутрин своите съученици, учители, родители. Така те поставиха началото на инициативите, планирани за Деня на толерантността.

16.11.2017г.

ОБЯВЛЕНИЕ

РЕШЕНИЕ № 2/04.09.2017г.

 

На основание, чл. 14. ал.7 във връзка с чл. 14, ал. 2 във връзка с чл. 12 от ЗОС и чл. 13, ал.1 във връзка с чл. 6, ал. 8 и чл. 91. ал. 2 от Наредба за реда за придобиване управление и разпореждане с общинско имущество /НРПУРОИ/, приета с решение № 172, взето с Протокол № 15 от 27.05.2010г. на Общински съвет – Пловдив и в изпълнение на Решение №171, взето с Протокол № 15 от 27.05.2010г. на Общински съвет – изменено с РОС № 224, взето с Протокол № 18/24.06.2010 г., с оглед рационалното управление на имота

Решение на директора на ОУ

Заповед за провеждане на конкурс

 

 

обявление

Публикувано в Uncategorized. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *