НАЧАЛО

КОЛЕДНА МЕЧТА

Близо сме до един от най-светлите празници. Това са дни, изпълнени с радост, еуфория, вълнение… Но винаги има хора, които се нуждаят от нашата протегната ръка.

Ръководството на СУ „Отец Паисий“ стартира инициативата „Коледна мечта“. Целият колектив на училището прегърна идеята и се включи от сърце.

Г-жа Хабил дари таблети на наши ученици, а г-жа Вълчева – учебни материали. Педагогическият и непедагогическият персонал дари ученически пособия и 1200 лева за лечение на нуждаещи се деца.

Нека не чакаме определени дни, за да бъдем добротворци. Светът ще е далеч по-поносим, ако обичаме и сме добри ВСЕКИ ДЕН.

От името на СУ „Отец Паисий“ пожелаваме на всички светли празници и нека 2021 година да ни донесе здраве, вяра и надежда за едно по-добро бъдеще.

ВАЖНО ЗА РОДИТЕЛИ И УЧЕНИЦИ!

Презентация за COVID-19:

COVID

СРЕДНО  УЧИЛИЩЕ „ОТЕЦ  ПАИСИЙ“

с. Люляково

За учебната 2020/ 2021 година, в гимназиален етап училището предлага: профилирани паралелки с профил „Природни науки“ и профил „Обществени науки“.

Презентация за СУ “ Отец Паисий“

 училище

„Подобряване на качеството на образованието в средищните училища чрез въвеждане на целодневна организация на учебния процес“

Съществуват 6 групи за целодневна организация на учебния процес.

 


Публикувано в Без категория | Коментирайте