Магазини Гранат – основен спонсор на училището

Искаме да изкажем едно огромно „Благодаря“ от името на всички ученици, учители, родители и ръководството на ТГ „Васил Априлов“ на Магазини Гранат за подкрепата, която ни оказаха в тези трудни за едно училище времена.
Фирмата е създадена през далечната 1993 година, като се специализират в продажбата на висококачествена сребърна, златна и стоманена бижутерия.


Вярно е, че някои хора смятат, че среброто е само евтина алтернатива на бялото злато. В действителност обаче, среброто се използва за всякакви видове бижута, които могат да бъдат изработени едновременно да са вечни и модерни.
Модерните дизайнери на бижута обичат да работят с този благороден метал, защото това е перфектната комбинация от ковкост, красота и издръжливост.
Независимо дали търсите ежедневни аксесоари или за официално събитие, винаги можете да намерите сребърни бижута, които ще задоволят личните ви изисквания.
Ето защо е препоръчително да изберете сребърни бижута:

1. Сребърните бижута са много издръжливи

Когато сте се погрижили правилно за тях, сребърните бижута могат да издържат цял живот. Всеки горд собственици на сребърни бижута знаят, че техните украшения могат да изглеждат абсолютно по същия начин дори след четиридесет години!
Истинското 925 сребро не е толкова евтино. Всички направени разходи си заслужават за качеството и живота на бижутата.
Някои от вашите добре изработени бижута могат да станат дори и семейно наследство в бъдеще.
За да сте сигурни, че получавате най-доброто качество бижута, трябва да купувате от утвърдени, уважавани бижутерски компании и да потърсите марката на скрито място на вашия нов аксесоар
Дори и да не мислите за бижута за цял живот все още, сребърните определено са умна покупка.

2. Лесно можете да следите тенденциите

Всяка жена, която обича да следи най-новите новини в областта на модата и бижутата, знае, че темповете за осъвременяване на бижутата могат да бъдат замайващи.
За щастие, популярността на среброто означава, че почти винаги се гарантира, че ще бъдете актуални. Най-новите стилове в бижутата винаги ще включват сребро, дори ако дизайна се променя.
Напоследък, например, скъпоценните камъни и необработените минерали са се превърнали в неотменни принадлежности за пролетта и лятото. Често тези камъни са поставени в сребро.
Използването на няколко сребърни бижута последователно, е сигурен начин да сте сигурни, че винаги изглеждате най-добре.

3. Има безкрайни варианти

Тъй като среброто е сравнително мек метал, за бижутерите е лесно да го моделират и да експериментират, което означава, че има непрекъснато се предлагат нови модели.
Широката гама от стилове и дизайни в сребристо означава, че няма начин да не намерите вашето бижу.
Независимо дали търсите брошка, гривна, пръстен или висулка, има хиляди възможности.
Винаги можете да вземете няколко модела сребърни бижута, за да имате за всеки стил дрехи, които носите най-често. Трябва да знаете, че среброто има свойството да става все по- красиво, колкото повече го носите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *