3D пъзели развиват логическото мислене на децата

Всеизвестен факт е, че детското внимание може много лесно да бъде отклонено от моментното му занимание. В момента, в който видят интересно предаване по телевизията, песничка или някоя от безбройните си играчки, те губят концентрацията върху домашните, които са започнали да пишат.

Оказва се, че 3D пъзелите, които са хит на пазара в последно време, могат да помогнат на вашият малчуган да бъде по-концентриран! Освен това, тези пъзели развиват логическото мислене на вашето дете, неговата съобразителност и изобретателност.

На пазара ще откриете много видове 3D пъзели, но не всички развиват логическо мислене и концентрация. В сайта за детски играчки JerryKids.com 3D-пъзелите са плоски и релефни. Плоските са обикновен пъзел с холограмен ефект и се наблюдават с 3D очила. Релефните 3D пъзели са съставени от частици и сглобки, които при правилно залепяне/сглабяне образуват красив мини макет на известна световна забележителност. Така детето ви ще научи нещичко за света около себе си, като същевременно тренира своята сръчност и находчивост!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *