1 ноември – Ден на народните будители

По повод честването на Деня на народните будители, ръководството на ПГ по земеделие, връчи Грамота учители – будители, на ентусиазираните преподаватели Анета Панайотова, Нели Маринова и Милен Димитров. Учителите с готовност подкрепиха и осъществиха идеята на ръководството на гимназията- стъпалата на училището да бъдат изписани с имената на нашите народни будители.

Благодарение на труда на  преподавателите, учениците ни ще имат възможност, да не забравят нашите Народни будители и техните дела за просветлението на народа ни.

Празникът беше отбелязан и с рецитал, изнесен от учениците и поздравително слово  от д-р Слави Димитров – преподавател по история и цивилизация

Случаят беше използван и за връчването на похвална грамота, отново на госпожа Анета Панайотова – преподавател по български език и литература, под чието успешно ръководство ученикът Божидар Денев от 12. а клас, беше отличен с диплом за първо място на Национален конкурс  за най – добра компютърна рисунка, на тема „ Морето не е за една ваканция”. Организатори на конкурса са МОН, Национален дворец на децата, РУО – Бургас, община Бургас, Басейнова дирекция – черноморски район и ЦПЛР – Бургас, които осигуриха наградата на Божидар

Уважаеми колеги, най-сърдечно ви пожелавам да бъдете живи и здрави и още по- упорити в работата си  за образоването на нашите скъпи ученици , за тяхното възпитание и професионални успехи.

Честит празник!

Публикувано в празник. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *