Заместник-министър Таня Михайлова бе на посещение в ПГ по земеделие

На 14.01.2021 г., на посещение в град Търговище и ПГ по земеделие бе г-жа Таня Михайлова, заместник-министър на образованието и науката, заедно с областния управител на област Търговище г-н Митко Стайков и г-жа Елка Станчева – началник на РУО-Търговище.

Зам.-министър Михайлова проследи и напредъка на ремонтните дейности, изпълнявани в ПГ по земеделие – гр. Търговище. За реализирането им се влагат над 120 000 лв., целево финансиране от бюджета на МОН.

Директорът на учебното заведение г-жа Бойка Казакова връчи на заместник-министъра, областния управител и началника на РУО благодарствени плакети за голям принос и подкрепа за постигане на съвременна образователна среда

„Благодарение на отпуснатите средства, се дава възможност да подобрим материално-техническата база в училището” – подчерта от своя страна областният управител. Г-н Стайков изказа признателността си за съдействието, което МОН оказва за подобряване на условията, при които се реализира учебно-възпитателния процес в област Търговище.

 

Публикувано в Без категория. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *