нова образователна програма на ДНЦ Музейко – „Музейко в кутийка“

Най-новата образователна програма на ДНЦ Музейко – „Музейко в кутийка“ стартира на 04 февруари 2021 г. „Музейко“ е най-големият детски научен център в Източна Европа, в който децата биват подпомагани да развият своя потенциал и науката е представена по един иновативен и достъпен начин.

            В „Музейко“ вярваме, че въпреки трудностите и невъзможността да се видим на живо, е важно да продължим да вдъхновяваме децата за нови знания и наука.

            С новата дигитална STE(A)M програма „Музейко в кутийка“ целим да подпомогнем учителите в учебния процес, а чрез новите знания и с помощта на материалите, които ще достигнат до децата, да им помогнем да преминат през предизвикателните времена с въображение, творчество и надежда.

Съдържанието на проекта обхваща научни теми с практични дейности и експерименти, залегнали в задължителната учебна програма по природни науки в начален курс.

Първата тема е “Звездни детективи” – пътешествие в света на ас-трономията. Цената на проекта  е 6 лева за дете.

Да откриваме, научаваме и изобретяваме! „Музейко“ не спира да работи в полза на учители и ученици за създаването на разнообразна и креативна учебна среда!

Допълнителна информация и съдействие може да получите на телефон (+359) 2 902 00 09/25 или като ни пишете на edu@muzeiko.bg.

 

Покана до директорите на училища тук ⇒⇒⇒

Заявка за „Музейко в кутийка: Звездни детективи“ тук ⇒⇒⇒