Мотиви за споделяне на портфолиото

Мотиви за споделяне на портфолиото

Моите мотиви за споделяне на портфолиото ми са свързани с разбирането ми, че то ме представя като професионалист – каква е моята компетентност, моят стил на работа, моите ценности. То представя моите силни страни на работа, моите интереси, моите любими методи и подходи на работа с децата.

Портфолиото съдържа информация за това, какво е важно за мен в работата на детския учител. Какви са моите принципи и методи на работа с децата. А тази информация е важна за всеки родител. Родителите поверяват децата си на мен и имат право да знаят как се грижа за доброто здраве. За образованието и възпитанието на техните рожби.

За колегите, с които работя също е от значение какъв тип педагог съм. Кои са силните ми страни и какво се стремя да постигна. Защото ние работим в екип и е важно да познаваме добре своите предимства, за да разпределяме отговорностите си в екипа по-целесъобразно.

Разбира се, не съм обхванала всички страни от своята работа с децата в рамките и обема на портфолиото. Но съм дала основните очертания на моята личност като детски учител. Повече подробности за това коя съм, с кого работя в екип, какво сме постигнали заедно, като екип, в обучението, възпитанието и социализация на децата могат да бъдат намерени във фейсбук страницата на детската градина, в която работя, в албума за учебната 2021/2022  Малките Дъгички  в албума за 2020/2021 учебна година Група „Дъга“ , както и в други снимки, видео клипове и албуми във фейсбук страницата ни.

В сайта на моята детска градина: ДГ№2 „Знаме на мира“, гр. Балчик

В публикуваните дейности на група „Дъга“ в канала ми в ютуб:

https://youtu.be/riZC9H26zVE

https://youtu.be/kWkjV9uQW4

https://youtu.be/mj4pscqAy1g

https://youtu.be/ez-0wgeKM08

https://youtu.be/J_7iKV5QBxk

https://youtu.be/ArSyBdePKsw

https://youtu.be/HN0Gx5dqtq4

https://youtu.be/WkSvreSs4nc

https://youtu.be/kJCMJ-FJMCY

https://youtu.be/wBOums2Lbdk

https://youtu.be/4KadmJEo3bw

https://youtu.be/duh8l1E8r-U

https://youtu.be/nXpTkEyKrEc

 


Този сайт е част от мрежата от сайтове на училища www.daskalo.com.
Направете и вие сайт на вашето училище напълно безплатно.
Вижте нашите курсове за учители с кредити на kursove.teacher.bg.