Методи на преподаване

Използвани методи на преподаване:

  • традиционни
  • интерактивни

Изполване на уеб-базирано съдържание в уроците по Информационни технологии, създадено от мен. По този начин учениците по-добре възприемат сложния теоритичен материал. В учебниците има изработени практически задачи за зтвържаване  и също така и електронни тестове за проверка на знанията.

 

 

Използване на интерактивни тестове за оценка.

 

Провеждане на интерактивни уроци за деца със СОП на тема таблично умножение.

На 26 март се проведе открит урок по математика за деца със специални образователни потребности. Използвани бяха интерактивни компютърни уроци. Имаше и игри за тези, които решиха поставените задачи. Урокът е заложен в плана на методическото обединение на ресурсните учители.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ИНТЕРДИСЦИПЛИНАРЕН УРОК

На 25.11.2019 г. бе проведе урок „Числата и българската история“ с учениците от 5 а клас и 10 клас съвместно с Павлинка Лазарова. Петокласниците демонстрираха своите математически знания, умения и компетентности в областта на математиката. А учениците от десети клас показаха своите знания по история и цивилизации. Участниците доказаха, че математиката присъства навсякъде в нашия живот, включително и в историята. Който иска да се ограничи с настоящето, без да знае миналото, той никога няма да го разбере…