Последни новини

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

      Започва третата седмица, в която учим в електронна среда. Това беше предизвикателство за всички нас, участниците в този процес, но беше и огромно предизвикателство за вас, родителите на нашите ученици. Сега на практика вие влязохте по-дълбоко в нашата работа, видяхте нашите възможности, нашите успехи, но и нашите страхове и слабости. В тези две седмици ние научихме нови методи и приложихме иновативни практики, но и вие ни подкрепихте. Развиха се нови форми на опознаване, на общуване, на близост. И се получи парадоксална ситуация – всички сме физически изолирани, но си станахме по-близки. Станахме по-задружни, по-истински, по-реални. Нещо повече, вие също станахте ученици – за да помогнете на своите деца, за да ги окуражите, за да контролирате какво са научили и къде са срещнали трудности. Вие също учите всеки ден от голямото училище на живота – как да сме загрижени, как да сме дисциплинирани, как да сме достойни, как да сме здрави! И затова,

     ПОКЛОН ПРЕД ВАС РОДИТЕЛИ!

     Без родителите образователната система не може да постигне целите си. Без семейство няма общество, няма училище, няма държава!

     За всичко това от името на всички учители искам да Ви благодаря скъпи родители, че се справихте в тази ситуация по най-добрия начин, че сме единни и ЗАЕДНО ЩЕ УСПЕЕМ!

                                                                                                                     Антония Пенчева – директор на Обединено училище „Васил Левски“

 

Уважаеми родители, създадена е кратка анкета за провеждането на дистанционно обучение. Моля за вашето мнение!

Анкета за родители

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *