История

Начално училище

ИСТОРИЯ

     Първи сведения за създаване на училище в село Михалич датират от 1872 год. То се помещавало в одаята на дядо Димо Керчев и първи учител бил даскал Янчо от Върбица, Преславско. На следващата година той бил сменен от даскал Кузман Шиваров също от село Върбица, който бил същевременно и терзия.

Училище на 120 години – презентация

Начално училище „Васил Левски“ е основано през 1894 година. Училищната сграда е строена на два етапа. Първият през 1911 г.  с три класни стаи и една канцелария. През 1936 г. към сградата са пристроени още 4 класни стаи и от 1939 г. училището става основно.

През 1966 год. започва стоежа на новата сграда заедно с физкултурния салон и кабинета по трудово обучение. Тогава директор е бил Иван Петков.

През 1972 /1973 год. е изградена спортната площадка и двора на училището в сегашния му вид и оттогава училището премина на полуинтернатно обучение.

       Днес училището разполага с 9 класни стаи, дирекция, учителска стая, компютърен кабинет, физкултурен салон и столова.

Последни публикации

Финални тестове по проект „Нов шанс“

Финалните тестове от курса по ограмотяване по проекта за възрастни, обучавани по проекта “Нов шанс за успех – ограмотяване на възрастни- фаза 1“ ще се проведат на 10.08.2017 г. Начален час на първия тест е 9.00 часа, почивка между тестовете – 15 минути.

СПИСЪЦИ

на обучаемите, допуснати до финалните тестове

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Млад огнеборец Вашият коментар
  2. ПОКАНА Вашият коментар
  3. ПОКАНА Вашият коментар
  4. ПОКАНА Вашият коментар
  5. СЪОБЩЕНИЕ Вашият коментар
  6. Електронна платформа за учене на възрастни в Европа Вашият коментар
  7. Седмична програма за първия срок на учебната 2015/2016 година Вашият коментар
  8. Публична покана Вашият коментар
  9. обява Вашият коментар