В момента поддържа 5372 блога

« Предишна
Posts By Danailova
Помощник възпитател
Специалност "Помощник - възпитател при отглеждането и възпитаването на деца" - рекламен клип с участието на ученици от паралелките в изуч (Още)
Колективно забавление: Осиновяване на дръвче!
Днес учениците от нашето училище започнаха засаждането на фиданките, подарени ни от Гората.бг. От 14:00 до 15, 30 часа на 30. 03. 2023 година бяха за (Още)
Приблизителна рецепта как да сбъдваш мечта
Интервюто на учениците от 11. клас с актрисата Наталия Цекова Анелия и Виктория от 11.клас, паралелка "Софтуерни и хардуерни науки" в наше (Още)
27 март - световен ден на театъра
Световният ден на театъра бе отбелязан Още)
Ден на европейските автори - 27 март
[gallery ids="1704,1705,1706,1707,1708,1709"] На 27 март в СУ "Отец Паисий" - се проведе Денят на европейските автори. В голямата училищна библиотека бяха пров (Още)
Предстоящо засаждане на дръвчета в СУ "Отец Паисий"
По покана на г-н Никола Рахнев СУ „ Отец Паисий“ – с. Медковец се включи в мащабната инициатива на Гората.бг, имащаза цел засаждането на (Още)
25. март - ДЕН НА ТЪРПЕНИЕТО
В СУ "Отец Паисий", с. Медковец се проведе седмица на търпението по инициатива на РУО- Благоевград. Кулминацията бе в петък, 24. март, когато (Още)
Нашата история в историята! Национална ученическа конференция ,,Личности и събития ,повлияли на човешката история "
Националната ученическа конференция ,,Личности и събития ,повлияли на човешката история" се  организира и провежда в едно уникално бълг (Още)
Герой на рециклирането -СУ"Отец Паисий", Медковец
По повод на Световния ден на рециклирането-18 март-СУ"Отец Паисий", с.Медковец, взе участие в надпреварата за организиране на разделно съб (Още)
Световен ден на рециклирането
СУ "Отец Паисий" - с. Медковец се включи в кампанията свързана със световния ден на рециклирането 18 март по инициатива на Global Recycling Foundation п (Още)
Честването на 3 март в СУ "Отец Паисий" с тържествена програма
Във връзка с честването на 145 години от освобождението на България от турско иго в СУ "Отец Паисий се проведе официално тържество, подгот (Още)
СУ "Отец Паисий" - с. Медковец отбелязва 145г. от освобождението на България от османско владичество
По случай националния празник на България 3-ти март, учениците от СУ "Отец Писий" - с. Медковец Кристиян Нинков, Божидар Илиев, Надя Славчев (Още)
« Предишна