В момента поддържа 5372 блога

« ПредишнаСледваща »
Posts By Danailova
Работна среща на ръководството на ВТУ "Св. св. Кирил и Методий" - филиал Враца с учениците от паралелките "Помощник - възпитател"
На връх светлия християнски празник Петровден в СУ "Отец Паисий" бе проведена среща между ръководството и преподаватели от ВТУ "Св. св. Ки (Още)
Отбелязване на Международния ден за защита на деца, жертви на агресия
На 8. 06. 2023 г от 13, 30 часа в  СУ „Отец Паисий“, с. Медковец се проведе интерактивна среща, чийто гост-лектор  бе Валя Герасимова – секретар (Още)
Професионално ориентиране за средношколците от СУ - Медковец
На 16. 05. 2023 г. бе организирана среща по професионално ориентиране за учениците от 5. до 7. клас, а на 27. 06. се проведе среща с гимназистите на с (Още)
Младежка фондация „Арете“ „на лов“ за таланти в Медковец
       Младежка фондация „Арете“-България, гостува в СУ“Отец Паисий“, за да се срещне с учениците на нашето училище.       След „разчу (Още)
Среща - разговор с писателката Добрина Симова
На 30 май се проведе среща - разговор с писателката Добрина Симова.  Срещата премина под егидата на Фондация С. Е. Г. А. с председател Румян (Още)
Среща с проф. Цвятко Цветков - бивш възпитаник на СУ - Медковец
На 26 май от 13, 30 часа се проведе среща между изявените спортисти от училището и бившия възпитаник на СУ "Отец Паисий" - Медковец - професор (Още)
СУ "Отец Паисий" отбеляза 24 май с тържествен концерт
По стара традиция Денят на българската просвета и култура бе отбелязан на 24 май в двора на училището с тържествен концерт. В програмата в (Още)
На вниманието на обществеността!
Моля, заповядайте на нашия празник! (Още)
Работна среща на представител по Проект GEAR с изявени ученици от 7. и 8. клас за обсъждане .....
На 10 май се проведе работна среща на г-жа Нанси Борисова - представител на Център за развитие на устойчиви общности, с изявени ученици от 7 (Още)
Отбелязване на 11 май под егидата на фондация С.Е.Г.А.
На 12. 05. 2023 година бе отбелязан Денят на Светите равноапостоли Кирил и Методий, който православната църква чества по стар стил на 11 май. Тъ (Още)
Успешно реализиран мултимедиен продукт, под формата на късометражен филм, реализираха учениците от 11.клас
Представяме Ви късометражния филм "Покажи ми пътя към доброто", създаден от учениците от 11. клас при СУ "Отец Паисий", с.Медковец, с профил " (Още)
23 април - Международен ден на книгата и авторското право
Среща - разговор с младия монтански автор, юрисконсулт и любител-историк Димитър Б. Петров се проведе в училищния салон на 24 април - понед (Още)
Моето първо работно място и моите права като работник
Още)
Среща - разговор с журналиста от БНР, програма "Христо Ботев", Валери Леков
На 18 април се проведе среща с журналиста Валери Леков. Срещата разговор бе организирана чрез активното сътрудничество на ЦРУО и продълж (Още)
Международен ден на ромите - 8 април
На 7 април в СУ "Отец Паисий" бе отбелязан Международния ден на ромите. Празникът бе организиран и отпразнуван на 7 април - последният учеб (Още)
« ПредишнаСледваща »