В момента поддържа 5372 блога

Следваща »
Posts By Danailova
Конкурс "Моето мнение има значение за обединена Европа" - кат. "Видео", III място за ученици от СУ - Медковец
Ученици от гимназията ни са на призовото III-то място в конкурса "Моето мнение има значение за обединена Европа",категория" Видео", организ (Още)
Ученическо международно обучение за младежко уеб радио по Проект GEAR
От 8 до 11 април в град Сибиу, Румъния се проведе международен ученически обучителен лагер, който бе последната част от подготовката за оф (Още)
Футболистите от СУ "Отец Паисий" станаха областни първенци
За пръв път от времето преди он-лайн обучението, учениците от СУ -Медковец успяха да победят всички свои съперници на футболното игрище и (Още)
Ден на християнското семейство - 21 ноември
На 21. 11. 2024 година бе отбелязан Денят на християнското семейство. В празника се включиха с изпълнения ученици от 5.до 12. клас. Те представих (Още)
Представителен концерт по НП "Заедно в изкуствата и спорта"
На Игнажден, 20. 12. 2023 година с големия салон на СУ "Отец Паисий" - Медковец се проведе представителната изява по НП "Заедно в изкуствата и сп (Още)
Организиране на конкурс за най-добре украсена класна стая
През последната седмица в училището кипи неуморен труд. Няма клас, който да не се е включил по някакъв начин в конкурса за най-добре украс (Още)
За киното и филмовата индустрия
На студентския празник - 8. 12. 2023 година - гости в СУ -Медковец бяха доц. д-р Ирина Китова и ас. д-р Иво Николов от ЮЗУ "Неофит Рилски" - Благоев (Още)
Ден на толерантността
Денят на толерантността бе отбелязан чрез множество ролеви игри, изработване на табла, постери и флаери. Рано сутринта учениците раздав (Още)
Ден на народните будители
Ученици и учители отбелязаха подобаващо Деня на народните будители с тържество. Всеки клас бе подготвил своя презентация за случая. Дор (Още)
Капачки за бъдещето
Учениците от СУ - Медковец се вкючиха активно в кампанията на "Капачки за бъдеще" и предадоха в пункта в Монтана множество чували с капачк (Още)
Обучение по роботика
Непосредствено преди началото на новата учебна година в СУ "Отец Паисий" се проведе комбинирано обучение по роботика със специалисти от (Още)
Наша гордост: ученици от гимназиален етап организират доброволческа група.
[video width="940" height="788" mp4="http://www.daskalo.com/soumedkovec/files/2023/10/Medkovets_Доброволческа-група.mp4"][/video] (Още)
Новата учеба година бе открита
С богата празнич (Още)
45 години - другарска среща на випуск 1978 г.
На 8 юли в СУ "Отец Паисий" се проведе другарска среща на випуск 1978 година по случай 45 години от завършването на средното им образование. О (Още)
Бюджет 2023 г.
Начален план разходиНа (Още)
Следваща »