Здраве

Свързано изображениеАко се чувствате сякаш има какво да се подобри във вашият живот, то най-вероятно има защо. Здравето е нещо на което трябва да обръщаме най-много внимание. Но как да подобрим здравето си? Има много начини за подобряване на физическото и психическо състояние, но най-добрият вариант за това всъщност е безплатен!

Сутрешно кардио и здрава закуска:Резултат с изображение за healthy breakfast

Свързано изображение

Много хора правят грешката да не закусват сутрин поради липсата на време.  Друга основна грешка е да не се спортува. Сутрешното кардио е ключово за щастлив край на деня! То вдига нивата на ендорфина (хормона на щастието), също както и някои наркотиците, но това не означава че трябва да ги използваме, но то не прави само това. То вдига метаболизма и помага за пълноценен ден, а ако се комбинира със подобаваща закуска съдържаща въглехидрати и протеини може да се поддържа добра физическа форма.

Фитнес:

Под фитнес не се има в предвид ходенето във фитнес зали, въпреки че това е най-добрият вариант, а купуването на дъмбели от спортен магазин с различна тежест, защото за напредъка е нужна определена трудност. Когато правите упражнения всеки ден също помага за поддържането на физическа форма.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт е част от мрежата от сайтове на училища www.daskalo.com. Направете и вие сайт на вашето училище напълно безплатно.