Кукли в национални носии

Изработване на кукли в народни носии – дейност по международен проект „Euromosaica“ , Еразъм+, КД2 , под вещото ръководство на г-жа Невена Ружина и с голямото старание и творчество на нашите седмокласници.

Картички за Коледа

Под ръководството на г-жа Ружина и г-жа Комитова, учениците от V и VI клас са в трескава подготовка за изработването на коледни картички, които скоро ще отпътуват към всички училища -партньори от проекта на ОУ „Христо Ботев“ по ключова дейност 2, на програма Еразъм+ на Европейския съюз.

Разгледайте част от тях тук!

Конкурс за избор на участници в мобилности

ОУ „Христо Ботев“ обявява конкурс за избор на участници в мобилностите по проект № 2017-1-LV01-KA219-035419_4, финансиран по програма Еразъм+ на Европейския съюз

В конкурса могат да участват всички ученици от ОУ „Христо Ботев“ от 6 и 7 клас.

Критерии за подбор:

За мобилността в Таормина – Италия участниците трябва да представят 2 народни танца, песен или изпълнение на музикален инструмент.

За мобилността в Иския – Италия участниците трябва да подготвят презентация на английски език на тема „Кукери“, която да презентират пред жури.

И за двете мобилности ще се проведе и писмен и устен изпит по английски език.

Краен срок: 21 ноември, 2017г.

Да гласуваме за най-доброто лого!

Във връзка с избиране на лого на проект „Евромозайка“, финансиран по програма Еразъм+, КД 2, можете да гласувате до 26.11.2017г. на следния линк
http://www.easypolls.net/poll.html…

Проектите са изготвени от ученици от всички партньорски училища.

EASYPOLLS.NET
Този сайт е част от мрежата от сайтове на училища www.daskalo.com. Направете и вие сайт на вашето училище напълно безплатно.