Клуб „Приказно царство“

Приказките – неизчерпаем извор на игри

На 24.04.2019г. участниците от клуб „Приказно царство“ по проект „Приказно пътешествие” към ЦОИДУЕМ представиха своя малък проект пред ученици и гости на училището. Те показаха рецитаторските си умения, които бяха по творби на Радой Киров, пяха детската песничка „Принцеси“. Разделени в три отбора участваха в забавни, приказни игри и поздравиха всички присъстващи с танц.

Празнично настроение в детската градина

Учениците от клуб „Приказно царство“ по проект „Приказно пътешествие” към   ЦОИДУЕМ в Обединено училище „Добри Войников”, посетиха Детската градина в село Победа. Те изнесоха тематична коледна програма на децата, която бе изпълнена с прекрасно представени стихове, песни, танци и викторина, изцяло вдъхновена от коледния дух. Учениците от клуба пожелаха на всички деца много здраве, щастие, повече поводи за усмивки и много късмет!

Хумористична сценка от клуб „Приказно царство“

С волният си звън празничното звънче в Обединено училище „Добри Войников“ за сетен път призова своите ученици. Деца, родители, учители, гости, букети, усмивки, щастливи лица и балони изпълниха училищния двор. По случай  започването на новата учебна година, училището представи литературно-музикална програма, в която се включиха и ученици от клуб „Приказно царство“. Те представиха хумористична забавна сценка, в която Кралицата на книгите поздрави малките любознайковци от нашето училище. Излезе и мъдрец придружен от своите съветници – герои от книгите. Той е чакал три хиляди години кралицата да го доведе при нас. Мъдрецът учтиво призова публиката да му помогне да си спомни имената на приказните герои. Кралицата на книгите припомни, че с децата от нашето училище цяла учебна година са работили по проект „Приказно пътешествие“ към ЦОИДУЕМ, който продължава и още една учебна година. Тя съобщи, че е спечелен нов проект, по който ще се създаде игротека в училище. Забавната сценка зарадва всички присъстващи на тържеството.