Екскурзия и летен лагер

На 20 и 21 май се проведе двудневна екскурзия по проект „ Приказно пътешествие“ към ЦОИДУЕМ.

      Учениците имаха възможност да  посетят Етнографски комплекс „Дамасцена“ в  с. Скобелево и да се запознаят с технологията на розоварене в съвременната ни дестилерия, както и да се докоснат до традициите на старинното производство.

       В Калофер децата отдадоха почит пред делото на гениалния поет и революционер Христо Ботев, а в Карлово се потопиха в атмосферата на възрожденския дом на Апостола. Учениците посетиха къщата музей „Иван Вазов“ в гр. Сопот, Храм-паметникът „Рождество Христово“ в град Шипка както и ЕМО „Етър“ в гр. Габрово. Екскурзията приключи с разходка в малкото планинско градче – Трявна.

Летен лагер по проект „Приказно пътешествие“

Лятото е време за създаване на спомени, такива, за които ще се говори с блеснали очи през цялата учебна година!

От 30 юли до 4 август се проведе летен лагер на ученици от Обединено училище „Добри Войников“, с. Победа по проект „Приказно пътешествие“ към ЦОИДУЕМ. Децата и техните ръководители бяха настанени в  ученическа база Крайморие – курортно селище на брега на Черно море в град Бургас. Той включваше незабравими часове на плажа, много творчески работилници, съзерцателна разходка по морския бряг, спорт на открито, тематични вечери, дискотеки, екскурзии  до различни забележителности. По време на лагера учениците посетиха Туристически атракционен комплекс – Замъка в Равадиново, Зоокомплекс „Пауните“ и Фестивалът на пясъчните скулптури в град Бургас.

Летният лагер беше незабравимо лятно приключение – чудесен завършек на учебната година, който обогати образователното, атлетичното и културното развитие на нашите ученици.

До нови срещи на 15-ти септември!

Екскурзия по проект „Приказно пътешествие“ към ЦОИДУЕМ  на ученици от Обединено училище „Добри Войников“ членуващи в дейностите  „Приказка“ и „Интеркултурна съкровищница“

На 25.05.2018г. учениците от Обединено училище „Добри Войников“ с. Победа посетиха Феста Делфинарум във варненската Морска  градина и увеселителния тематичен парк «Хепи Ленд» – побрал огромно многообразие от атракциони, вдъхновени от киното и литературата и изпълнени в най-добрите традиции на световноизвестните тематични паркове. Екскурзията бе по проект «Приказно пътешествие» към ЦОИДУЕМ на учениците членуващи в дейностите «Приказка» и «Интеркултурна съкровищница».

Всички заедно – ученици и учители, прекараха един незабравим ден, наситен с приключения и емоции, лудуваха до насита, опитаха от всичко …това беше сбъдната мечта.