Клуб „Разкажи ми приказка“ – прогимназиален етап

На 15.06.2018г. клуб „Разкажи ми приказка“ по проект „Приказно пътешествие“, финансиран от ЦОИДУЕМ, проведе публична изява, като представи драматизация на съвременен вариант на приказка. Участниците бяха избрали приказката „Галената дъщеря“, но променена през призмата на съвремието. Основната тема беше любовта, но тук любовта беше грешно разбрана. Артистите успяха да докажат на всички присъстващи, че все още не всичко е опорочено и в обществото ни продължават да живеят ценности като любов, уважение и доброта.

На 30.04.2018 г. клуб „Разкажи ми приказка“ по проект „Приказно пътешествие“, финансиран от ЦОИДУЕМ, проведе публична изява на тема „Галената Билянка“. Участниците представиха драматизация на познатата и обичана от всички българска народна приказка „Галената Богданка“, но с променен сюжет и герои.  Актьорите създадоха настроение, предизвикаха усмивки и заслужени аплодисменти.

На 25.01.2018 г. клуб „Разкажи ми приказка“ по проект „Приказно пътешествие“, финансиран от ЦОИДУЕМ, проведе публична изява на тема „Моята вълшебна история“. Участниците представиха четири вълшебни истории, написани от тях, две авторови и две по подобие:,,Доброто и злото“, „Пръстенът на справедливостта“ , „Златното момиче“ и „Кралицата и магьосницата“. Към всяка една от тях бяха изготвили и презентация. На учениците,присъстващи на изявата, им бяха зададени въпроси за смисъла на живота, за силата на любовта, за справедливостта и добротата.