• За контакти

    ДИРЕКТОР
    ВАНЯ ХРИСТОВА
    тел: +359 0894461241


    ЗАМ. ДИРЕКТОР
    ТАТЯНА НИКОЛОВА
    тел: +359 0887841066


    ЗАС
    МАРИЯ ТОМАНОВА
    тел: +359 0893406124


    имейл:                                      info-1600562@edu.mon.bg

  • ВАЖНО! ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА ПРИЕМА НА ДЕЦАТА

    Уважаеми родители,

    Всеки родител на дете, което ще възстанови посещението си в ДГ,,Първи юни“ е длъжен да се запознае подробно в сайта на ДГ,,Първи юни“ с ВЪТРЕШНИ ПРАВИЛА ЗА ДЕЙНОСТТА НА ДЕТСКА ГРАДИНА „ПЪРВИ ЮНИ“ В ИЗВЪНРЕДНА ЕПИДЕМИЧНА ОБСТАНОВКА, СВЪРЗАНА С РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА COVID-19. /Виж тук/

    и с МЕРКИ ЗА ОРГАНИЗИРАНЕ НА ДЕЙНОСТИТЕ В ДГ „ПЪРВИ ЮНИ“ СЛЕД ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ПРИЕМА НА ДЕЦА. /Виж тук/

    На 01.06.2020г. родителите на децата, които са заявили, че децата им ще са на градина, задължително трябва да  носят попълнена декларацията. Без такава декларация няма да бъде приемано детето. Напомняме Ви, че от сайта може да си изтеглите и бланката декларация и да я носите попълнена в деня на посещението на детето. Не забравяйте и найлонови торбички за обувките на децата, както и задължението всяка вечер да взимате пантофките на децата за почистване и дезинфекция!

    Децата ще се приемат на двора, ако климатичните условия го позволяват, а при лошо време ще се приемат до двата входа, както следва:

    • Първа група ,,Златно сърце“ – Родителите влизат от външната врата на източен вход. Децата ще се приемат и предават на служител на източен вход на сградата от 07.30 – 08.00 ч. При взимане на децата, родителите трябва да звънят на домофона на група „Златно сърце“ при неблагоприятни климатични условия или от площадката на група „Златно сърце“ когато децата са навън. Децата ще бъдат предавани от служител на родителите, в интервала 16.00–17.45 ч. 
    • ВтораА група „Слънце“ – Родителите влизат от външната врата на южен вход. Децата ще се приемат и предават на служител на южен вход на сградата от 07.30 – 08.00 ч. При взимане на децата, родителите трябва да звънят на домофона на група „Слънце“ при неблагоприятни климатични метеорологични условия или от площадката на групата когато децата са навън. Децата ще бъдат предавани от служител на родителите, в интервала 16.00–17.45 ч.
    • ВтораБ група „Пъргави кончета“ – Родителите влизат от външната врата на южен вход. Децата ще се приемат и предават на служител на южен вход на сградата от 07.30 – 08.00 ч. При взимане на децата, родителите трябва да звънят на домофона на група „Пъргави кончета“ при неблагоприятни климатични условия или от площадката на групата когато децата са навън. Децата ще бъдат предавани от служител на родителите, в интервала 16.00–17.45 ч.
    • Трета група „Пчелица“ Родителите влизат от външната врата на южен вход. Децата ще се приемат и предават на служител на южен вход на сградата от 07.00 – 07.30 ч. При взимане на децата, родителите трябва да звънят на домофона на група „Пчелица“ при неблагоприятни климатични условия или от площадката на групата когато децата са навън. Децата ще бъдат предавани от служител на родителите, в интервала 16.00–17.45 ч.
    • ЧетвъртаА група „Слънчеви зайчета“ Родителите влизат от външната врата на южен вход. Децата ще се приемат и предават на служител на южен вход на сградата от 07.00 – 07.30 ч. При взимане на децата, родителите трябва да звънят на домофона на група „Слънчеви зайчета“ при неблагоприятни климатични условия или от площадката на групата когато децата са навън. Децата ще бъдат предавани от служител на родителите, в интервала 16.00–17.45 ч.
    • ЧетвъртаБ група ,,Звездица“ – Родителите влизат от външната врата на източен вход. Децата ще се приемат и предават на служител на източен вход на сградата от 07.00 – 07.30 ч. При взимане на децата, родителите трябва да звънят на домофона на група „Звездица“ при неблагоприятни климатични условия или от площадката на група „Звездица“, когато децата са навън. Децата ще бъдат предавани от служител на родителите, в интервала 16.00–17.45 ч.
    • ЧетвъртаВ група ,,Здравец“ филиал с. Дъбене – децата ще се приемат и предават на служител на входа от 07.00 – 08.00 ч. При взимане на децата, родителите звънят на звънеца на групата и изчакват пред входа при неблагоприятни климатични условия или от площадката в двора, когато децата са навън. Децата ще бъдат предавани от служител на родителите, в интервала 16.00–17.45 ч. 
    • ЧетвъртаВ група ,,Радост“ филиал с. Войнягово – децата ще се приемат и предават на служител на входа от 07.00 – 08.00 ч. При взимане на децата, родителите звънят на звънеца на групата и изчакват пред входа при неблагоприятни климатични условия или от площадката в двора. Децата ще бъдат предавани от служител на родителите, в интервала 16.00–17.45 ч.

    Този график е направен, за да се ограничат контактите между родители и деца от различни семейства, с цел опазване на тяхното здраве и здравето на персонала. Определили сме допълнителен прием на деца в основната сграда в гр. Карлово, които по обективни причини не са успели да се вместят в гореописаният график  от 08.00 ч. до 08.15 ч. само след предварително информиране на учителя на съответната група. Сутрешният филтър ще се извършва от медицинската сестра на входа. 

    Изключение се допуска само за деца от едно семейство, които могат да бъдат водени/взимани в един и същи час. 

    До четвъртък, всяка седмица родителите са длъжни да дадат информация на учителите на съответната група дали детето им ще посещава детската градина следващата седмица. 

    Уважаеми родители, за да избегнем притесненията на децата, моля да ги подготвите, че техните учители и хората, които се грижат за тях също ще бъдат с предпазни средства. 

    Ситуацията е необичайна за всички нас, вярвам, че заедно по-лесно ще преминем през това предизвикателство. 

    Екипът на ДГ „Първи юни“-гр. Карлово предварително благодари за Вашето съдействие!

  • Последни публикации

    • Как да премахнете тази реклама?

    • Как да премахнете тази реклама?

    • Как да премахнете тази реклама?

  • Архив на публикациите

  • Календар

    април 2024
    П В С Ч П С Н
    « мар.    
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930  

  • Този сайт е част от мрежата от сайтове на училища www.daskalo.com.
    Направете и вие сайт на вашето училище напълно безплатно.
    Вижте нашите курсове за учители с кредити на kursove.teacher.bg.