Татуировките на Деми

Всяка от татуировките на Деми означава нещо, има история. Ето някои от тях:

1. Най-известната е с думите Stay Strong:

demi-lovato-stay-strong-tattoo

Татуировката е направена март 2011г. след като Деми прекарва почти 3 месеца в рехабилитационна клиника, борейки се със булимията и самонараняването. Тези думи й напомнят да мисли позитивно на живота:

Посланието е за мен. „Остани силна“. Всеки ден, независимо дали си връзвам обувките или се гримирам, го виждам и си напомням да остана силна.

Татуировката е разположена на двете й китки, местата, на които се е рязала, за да покрие белезите. Символ е на нейното въстановяване. Деми казва:

Беше много важно за мен да мога да покрия белезите и да сложа нещо там за постоянно и никога да не забравям подкрепата, която потърсих и получих.

Под думата „Силна“ на дясната си китка, Деми има сърце, което тя казва, че е направила в чест на феновете й и тяхната подкрепа. Във видео към Ловатиците си, тя казва:

Пътят, който изминах и подкрепата, която получих от феновете си, означават много за мен и исках да им благодаря. За това си си направих това малко сърце, което Ловатиците рисуваха на ръцете си, докато аз все още се лекувах. Дори някои от тях си го татуираха. Исках да ви покажа, че никога няма да забравя подкрепата, която ми указахте. Всеки ден ще го виждам, ще си спомням за вас и ще ви бъда безкрайно благодарна.

 

2. Юли 2011г. на дясната си китка Деми прави и червена устна. Свързва с приятелите й Hanna Beth Merjos, Ivey Ensley и Lauren Pietra.

Закачливата татуировка е в контраст с другите й „сериозни“ татуировки.

 

demi-lovato-lips-wrist-tattoo

 

 

 

3. 2011 година, през юни, Деми си татуира черен кръст на дясната и ръка под кутрето си. Тази татуировка е свързана с вярата й в Бог. Направила го е, защото е вярващ християнин и иска феновете й да го виждат всеки път, когато държи микрофона.

 

 

demi-lovato-cross-hand-tattoo1

 

4. Първата татуировка на Деми е от юни 2010. Тя гласи “you make me beautiful” (ти ме правиш красива). Намира се от дясната страна на бедрото й и е фраза от песента “Beautiful” на Bethany Dillon, песен, която Деми твърди, че е променила живота й:

Тези думи са толкова окуражаващии са ми помагали да се изправя на краката си в много трудни моменти в живота ми.

Деми чува песента за първи път, когато е на 13 и променя начина си на виждане за живота. Свързва песента с трудностите, през които е преминала – нередовното хранене, самонараняването и това, че не е имала самоуважение. Татуировката е направена през времето, преди да потърси помощ. Надписът рядко се вижда, за това изглежда, че я е направила, за да напомня на себе си: S

Тази песен винаги е била една от любимите ми. Написах тази фраза, защото се борех със самораняването. Направих а, за да може всеки ден, като се погледна в огледалото да си напомням , че съм красива.

 

demi-lovato-you-make-me-beautiful-side-tattoo

5. Деми има татуирано перо зад лявото си ухо, което е направила просто за забавление. В интервю казва:

Имам перо зад ухото си и честно, не означава нищо. Просто мисля че е сладко.

demi-lovato-feather-behind-ear-tattoo

 

6. Декември 2011, Деми татуира думата „faith“ (вяра) на дясната си ръка над лакътя си. Тази татуировка също е в чест на приятелката й Lauren Martin, която среща в клиниката в Timberline Knolls.

 

demi-lovato-faith-elbow-tattoo

7. Около „faith“ Деми добавя ято от 12 птици през ноември 2012.

demi-lovato-birds-arm-tattoo1

8. Деми си татуира “now I’m a warrior” (сега съм войн), по случай пускането на албума й „Demi“ в продажба. Цитатът е от една от песните й „Warrior“. В интервю тя споделя.

В албума си имам песен „Warrior“, която наистина означава много да мен. Текстът е много тежък и представлява нещо негативно, което е преобърнато в позитивно. Беше ми много трудно да я напиша и запиша.

demi-lovato-now-im-a-warrior-tattoo-sm

9. Деми татуира  “Let Go & Let God” през септември 2012.

demi-lovato-let-go-let-god-foot-tattoo

10. Татуировката й на римската цифра 3 “III” е направена в чест на баща й, който почива юни 2013 след дълга битка с рака.  Деми не била до бъщъ си през последните му години, заради проблемите му с алкохола и психическа болест. She told Good Morning America:

Аз и баща ми нямахме идеални взаимотношения, но на края на деня той все още е баща ми, с който израстнах, който беше невероятен човек.

Въпреки обтегнатите им взаимотношения, Деми прави тази татуировка в чест на неговия позитивизъм.

demi-lovato-iii-wrist-tattoo

 

11.През 2011 Деми татуира “peace” (мир) на средния си пръст на лявата й ръка.

demi-lovato-peace-finger-tattoo

 

12. Малко след това татуира “Rock N Roll” на средния пръст на другата й ръка.

demi-lovato-rock-n-roll-finger-tattoo

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *