Европейски ден на спорта в училището – European School Sport Day /ЕДСУ/, част от кампанията Европейска седмица на движението и спорта Move Week СОУ ‘Цветан Радославов“-гр. Свищов ще се включи с турнир по хокей на трева за деца

Европейски ден на спорта в училището – European School Sport Day /ЕДСУ/, част от кампанията Европейска седмица на движението и спорта Move Week

СОУ ‘Цветан Радославов“-гр. Свищов ще се включи с турнир по хокей на трева за деца в кампанията на MOVE WEEK за отбелязване на Европейския ден на спорта в училище, която се провежда в периода 14 – 27 септември 2015 г. MOVE Week е ежегодна седмица на физическата активност и спорта, провеждана в цяла Европа. В България кампанията стартира през 2012 г., а от 2014 г. в нея са включени всички училища.

VІ Турнир за купа „Цветан Радославов” ще се проведе

на 26.09.2015г. от 09:00 часа.

Мероприятието ще е на спортни бази-терен изкуствена трева.

Децата, които ще участват на турнира са разделени на следните групи по възрасти:

1. Деца до 12 години.

2. Момчета и момичета до 14 години.

При 12 годишните ще участват три отбора, а при 14 годишните – 5 отбора.

При 12 годишните участват следните клубове:

„Крамкомплекс” – София, „Христо Ботев” – Байкал, „Дунав” – Свищов.

При 14 годишните :

„Дунав” – Свищов, „Бяла” – гр. Бяла, „Евлоги Георгиев” – гр. Тръстеник, „Крамкомплекс” – София, „Христо Ботев” – Байкал.

Треньорите при отборите на свищовският тим „Дунав” са Николай Русев и Радослав Радков. Мениджър на СКХТФ – д-р Николай Марков.

Турнирен Директор – Мариана Маркова