Начало

 

ДОБРЕ  ДОШЛИ   В   НАШИЯТ  САЙТ

Основно училище ,,Христо Ботев“,с.Елховец  е едно привлекателно  и уютно училище, което ден след ден се превръща в желана територия за нашите ученици. 

      Тук ще откриете полезна информация за живота, събитията, образователно-възпитателните дейности в училището, учебния процес, учителските кадри и начина му на управление, за да прецените предимствата му и да получите отговори на въпросите, които  имате. В  този   сайт искаме да обединим усилията,възможностите и  идеите на всички,които знаят ,че само заедно можем да променим света  и да го направим по-добър.ОУ „Христо Ботев”,с.Елховец се стреми да  запази  достигнатите върхове в учебната работа и да осъществява обучение,съобразено със  съвременните образователни тенденции и технологии.

     Учителският колектив е  от квалифицирани и ерудирани педагози,за които отговорността за децата е главният преоритет.Учителите се стремят да сътворят един прекрасен свят,изпълнен с обич и доверие,да реализират иновациите и винаги да търсят още нещо в това динамично променящо се време.

    Подхождайки с много любов, търпение, професионализъм и уважение към личността на детето, ние се грижим за неговото пълноценно физическо и духовно израстване. Децата са надеждата на идващото утре и смисълът на живота ни. Ние вярваме, че всяко дете има свои идеи, мисли, представи, талант да създава и претворява своя свят.