„Герои на рециклирането“

С участието си в кампанията „Световен ден на рециклирането“ ОУ „Св.св.Кирил и Методий“, с. Дончево спечели титлата „Герои на рециклирането“. Герои са всички ученици, учители, помощен персонал.
Повече от 150 училища са участвали в кампанията. Отличени са 15 училища, сред които и училището в с. Дончево, общ. Добричка, обл. Добрич
Сърдечно благодарим на сдружение „BG Бъди Активен“ за високата оценка и за наградите:
-Плакет „Герои на рециклирането“ и
-подаръчен ваучер за пазаруване, на стойност 150 лева, валиден за хипермаркетите от верига Кауфланд в България, за закупуване на спортни артикули, нужни на учебното заведение, или материали и консумативи, свързани с еко-образованието на децата.
С удоволствие участваме в кампаниите, организирани от сдружение „БГ Бъди Активен“. Учениците от ранна възраст получават екологично образование и възпитание, което ги превръща в отговорни младежи. Грижата за чистотата в природата се превърна в наша мисия. Знанията и навиците за разделното събиране на отпадъците, за рециклирането учениците пренесоха и в домовете си. И това благодарение на инициативите на „БГ Бъди Активен“, които дават простор на фантазиите и изобретателността на учениците, стимулират активността им за по-чиста и по-красива България!
Публикувано в Без категория. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *