„Подобряване на материалната база на ОУ „Антим І“

На 3 август 2012 година приключи изпълнението на Проект „Подобряване на материалната база  и училищния двор на ОУ „Антим І със средства от безвъзмездната помощ от Японското правителство в подкрепа на структурните реформи в България.  Проектът стартира на 08.09.2011 с  подписване на договор с Министерство на икономиката, енергетиката и туризма.

С този проект ръководството на училището продължава своя ангажимент да осигурява добри условия за обучение и образование на нашите деца. Чрез реализирането му успяхме   да ремонтираме  санитарните възли в старата сграда на училището и физкултурния салон, да освежим и обзаведем актовата зала и учителската стая. Направихме съвременна готварска работилница, обзаведохме ученическия стол и библиотеката, освежихме коридорите и фоайетата и поставихме индивидуални шкафчета за учениците. Монтираме катерушки и беседки в двора на училището.

С този проект предоставяме възможност на децата да прекрачват прага на училището  с удоволствие и да растат в среда с отлични условия.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *