Новини

        Добре дошли!

Тук ще намерите информация за работата на Гимназия за романски езици „Георги Стойков Раковски“ по Европейския проект „Да обичаме училището днес, за да обичаме живота утре!“.

Както се вижда от заглавието на проекта, нашето намерение е качествено да променим отношението към образователния процес и резултатите от него.

Предвиждаме въздействието да достигне до различни целеви групи.

Най-голямо значение за нас има отражението на дейностите върху обучаемите. Стремежът ни понастоящем е да повишим техните езикови компетенции, дигитални и социални умения. Желанието ни е това да се случва с нови методи и средства, така че мотивацията за придобиване на знания да е доминанта в тяхното съзнание и отношение към образователния процес.

 

Публикувано в Без категория | Коментирайте

Образователна експедиция по програма Еразъм+

В рамките на проект „ Да обичаме училището днес, за да обичаме живота утре “ по програма Еразъм +, ученици от ГРЕ „Г.С. Раковски“- Бургас, посетиха река Камчия и околностите, за да открият кътчета, музеи и професии, които до сега не са познавали.
Споделете техните преживявания с презентацията, която подготвиха за Вас.

Публикувано в Без категория | Коментарите са изключени за Образователна експедиция по програма Еразъм+

Париж през април!

В началото на месец април, седем преподаватели по френски език, цивилизация и литература от ГРЕ “ Г.С.Раковски“ – Бургас, участваха в квалификационен курс във френската столица на тема : « Usages pédagogiques et ressources du numérique dans les projets scolaires de coopération européenne ».

Под компетентното ръководство на Ани Избаерт и Жорж Лабас от Лигата на преподавателите в Париж, те усвоиха допълниелни дигитални компетенции, приложими в чуждоезиковото обучение.

Предлагаме Ви техните впечатления.

Публикувано в Без категория | Коментарите са изключени за Париж през април!

Гласувайте за лого на проекта!

Галерията съдържа 11 снимки.

Уважаеми учители и ученици, помогнете ни да изберем лого на проекта „Да обичаме училището днес, за да обичаме живота утре“ . Предложенията може да видите тук и да гласувате за това, което най-много ви харесва.     

Още галерии | Коментарите са изключени за Гласувайте за лого на проекта!