В момента поддържа 5372 блога

Следваща »
Posts By Bistradrago
Участие в конференция по повод 150 години от рождението на арх. Георги Фингов
На 13 май 2024г. Хуманитарна гимназия "Св. Св. Кирил и Методий" бе партньор в организираната от Технически университет – София, филиал Пловди (Още)
Отлично представяне на волейболния отбор-девойки на ХГ,, Св. Св. Кирил и Методий” Пловдив на финалните състезания в гр. Сливен
Отлично представяне на волейболния отбор-девойки на ХГ,, Св. Св. Кирил и Методий” Пловдив на финалните състезания в град Сливен (ученичес (Още)
Патронен празник на ХГ "Св.Св. Кирил и Методий" 2024г.
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=P1JPVLKJf1w[/embed] [embed]https://www.youtube.com/watch?v=zDcKHnNzqTY[/embed] (Още)
Уважаеми родители, бивши колеги и възпитаници! Заповядайте на патронния празник на училището!
(Още)
Ден на отворените врати в УХТ гр. Пловдив
На 26.04.2024 г. ученици от 11, 12 клас с профил химия с г-жа Я. Узунова и профил френски език с г-жа В. Лозанова посетиха ден на отворените врати в (Още)
Посещение на архитектурно-археологически резерват "Пауталия, Велбъжд, Кюстендил - средище на древни култури"
В дните от 19 до 21 април учениците на Хуманитарна гимназия „Св. Св. Кирил и Методий“, участници в клубовете по интереси „Творецът с мен“ (Още)
Призово място за Ивайло Митрушев на турнир по бодибилдинг
Ивайло Митрушев, ученик от 9в клас на ХГ "Св.Св. Кирил и Методий" гр. Пловдив, се класира на призово място в кръг от държавното първенство 2024 (Още)
Среща с представители на Химическия факултет на ПУ
На 16.04 2024 г. в Актова зала на 9 и 10 г клас и профилни групи по ХООС И БЗО 11 клас, както и 10 в клас се срещнаха с представители на Химическия фа (Още)
Победа на волейболния отбор на ХГ в Пазарджик
Поредно отлично волейболно представяне на момичетата на Хуманитарна гимназия ,,Св. Св. Кирил и Методий” Пловдив след участие на зонални (Още)
Ден на Европейските автори
Хуманитарна гимназия „Св.Св. Кирил и Методий“ – Пловдив  се приобщи към второто издание на Деня на европейските автори – 25 март  2024 г. (Още)
Пътешествие в биологията
За четвърта година, Биологическият факултет на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски” организира ученическо състезание под н (Още)
Мероприятия в УХТ
На 22.03.2024 г. в УХТ - Пловдив се проведоха две мероприятия с активно участие на ученици от ХГ. Първото бе лабораторен урок на тема Химията о (Още)
Франкофония 2024
На 20 и 21.03.2024 учениците от ХГ "Св. Св. Кирил и Методий" гр. Пловдив, изучаващи френски език, се включиха в отбелязването на международния ден (Още)
Изложба и среща с РИОСВ и БАН по повод Деня на водата: 22 март
На 21.03.2024г. във фоайето на ХГ ученици от десетите класове, заедно с учителите по биология и химия – г-жа Евгения Пайташка, г-жа Янушка Узун (Още)
Участие на ученици и учители в щафета по повод Олимпийските игри в Париж 2024г.
На 14.03.2024г., ученици и преподаватели от Хуманитарната гимназия участваха с предаване на живо в щафета, която се проведе по повод Олимпийс (Още)
Следваща »