За родители

 
   За децата 
Всичко за възпитанието и отглеждането на вашето дете
    ДЪРЖАВНАТА АГЕНЦИЯ ЗА ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО И ПОЛИТИКАТА ЗА ЗАКРИЛА НА ДЕЦАТА
Основен принцип в работата на Агенцията е сътрудничество с министерствата и ведомствата, чиято дейност е свързана с грижи за деца, както и с юридически лица с нестопанска цел, които имат предмет на дейност закрилата на децата. 
    Асоциация РОДИТЕЛИ
Да насърчим родителите да бъдат най-добрите родители, които могат да бъдат, и да подкрепим децата да се превърнат в най-добрите възрастни, които могат да станат. 
    РОДИТЕЛИ
Курсовете са интересни, забавни и полезни за развитието на детето. Курсовете ще развият творческия потенциал на детето. Така че не се замисляйте много и запишете детето си на курс по театър, танци, рисуване или език например 
    Психология в помощ на родителите
Адаптация на детето към училищно обучение 
   Юношеството – толкова трудна възраст
Трудно е да си родител на юноша, изпаднал в криза. Още повече, че пътят към света на възрастните все повече се изпълва с насилие… Защо е толкова твърдоглав? Как да му помогнем да открие ориентирите си?

Юношеството е тежък период за не само за децата, но и за родителите им, които трябва да "дирижират” постоянни конфликти. И тази ужасна криза на възрастта става все по-трудно и по-трудно управляема.
    Ученици, учители и родители – трябва да работим добре заедно!
В сайта ще намерите обучаващи игри, полезни връзки към образователни сайтове, тестове и всичко което би представлявало интерес за нас.
Влиянието на семейството върху тийнейджърът и как да го обичаме истински
  
 Тийнейджърите са деца в преход. Те не са възрастни. Техните нужди, включително емоционалните, са все още детски. Една от най-честите грешки, които родители, учители и други допускат, е да се отнасят към тийнейджърите почти като към възрастни хора. Така пренебрегват тяхната детска нужда да чувстват, че някой ги обича и приема, че някой се грижи и мисли за тях. В резултат много тийнейджъри смятат, че никой не се интересува истински от тях, чувстват се непълноценни и объркани, проявяват агресивност и непокорство. Макар повечето родители истински да обичат своите пораснали деца, те не умеят да изразяват любовта си така, че тийнейджърите да се чувстват обичани и приети, но ако наистина желаят да задоволят нуждите им, те са в състояние да се научат.

Училище за родители