Випуск 2016

DSCI0025

ДУМИ НА КЛАСНИЯ РЪКОВОДИТЕЛ:На 15 септември прекрачих прага на училището с голямо вълнение. За първи път щях да започна учебната година не само като учител, а като класен ръководител. Аз вярвам, че да си учител е не просто професия, а призвание. Надявам се да създам у моите ученици желание да получават все нови и нови знания. Да възпитам у тях любов към книгите, историята и изкуството. Желая им винаги да успяват в своите дела и да не забравят да се усмихват, защото „Усмивката не струва нищо, но печели много“                                                                                   Веселина Христова


Момчетата от 6 и 7 клас се представиха достойно на Футболния турнир организиран от „Кока Кола“. Браво момчета!

СТАНИ ЕКОГЕРОЙ

Ученик от 7 клас спечели грамота и наградаот участие в инициативата на Екопак „Стани екогерой“. Браво Муталиб!


ДА ПОЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗА ЕДИН ДЕН

Учениците от седми клас взеха активно участие в инициативата „Да почистим България за един ден“, заедно с г-жа В. Христова.


ЗИМЕН ПОХОД с г-н Симеонов


 На 19 февруари се навършват 142 години от обесването на Васил Левски. Шестокласниците показаха висок патриотичен дух,като изработиха исторически табла в памет на Апостола и рецетираха стихове в негова памет.

20150219_092218


Шестокласниците работиха по урок за  проектна работа на тема: “Национален парк Серенгети“ и „Африка“ и изготвиха много цветни и интересни географски табла.

DSCI0026

DSCI0027

DSCI0028

DSCI0039


Учениците от ОУ ”Иван Вазов”, кв.Банево взеха активно участие в инициативата ”България чете”. Шестокласниците   подкрепени  от техния класен ръководител г-ца В. Христова подредиха малка библиотечна сбирка в класната стая с любими свои книги. Всеки един от тях прочете пред останалите пасаж от своето любимо произведение.


На 6 октомври 2014 се навършват 1000 години от трагичната смърт на един от най-великите блгарски владетели цар Самуил. Михаела и Анифе подготвиха историческо табло във връзка с това събитие.

DSCI0195