Добре дошли в нашия сайт

 

VІ основно училище„Иван Вазов” – храм на времето и духа! Училище с доказана успешна формула, съчетаваща традиции и модерност, знания и умения.

Едно училище има хиляди лица – лицата на всички, преминали през него.Едно училище има хиляди съдби – съдбите на всички, учили в него!Едно училище няма възраст – младо е с детския смях в него; сторо е с мъдростта на знанието, преминаващо през вековете.

Училище „Иван Вазов” е разположено в един от най-красивите и екологично чисти райони на Габрово. Потънало в зеленина и спокойствие. На фона на тази зелена красота се откроява обновената сграда на училището. Тя отразява лъчите на слънцето и смеха на децата. Сгрява душата и радва очите.

VІ ОУ „Иван Вазов” е училище с утвърден авторитет в Габрово. В продължение на 60 години амбициозните професионални търсения на поколения учители създават творческа атмосфера и изследователски дух, които се увенчават с висока резултатност.

С ежедневната си високо квалифицирана учебно-възпитателна дейност, педагозите утвърждават водещото място на училището в просветния живот, разширяват фундаменталната подготовка, удовлетворяват духовните потребности на учащите се в него.

За високата ефективност на работа в VІ ОУ „Иван Вазов” свидетелстват отличните резултати, впечатляващите успехи, забележителното участие в Международни и Национални конкурси, получените многобройни награди и отличия.

Ние сме щастливи, доволни и благодарни, защото нашето училище успя да се съхрани през годините. Но искаме още. Имаме мечти, широки и просторни като хоризонта…

 

Публикувано в Без категория | Коментирайте