Завършване на 4 клас

Диана Янакиева „Най-накрая настъпи денят!И то какъв ден……Започнал с очакваното хубаво време и завършил с неочакваната изложба на папагали за най-големите им фенове!
Благодаря на най-всеотдайните родители за доверието,за съпричастността,за разбирането им и най-вече за възможността да бъдем учители и възпитатели на децата им.
Изминаха четири нелеки,но пълни със съдържание и живот учебни години:писахме,смятахме,сричахме,пяхме,рисувахме,творихме,,играхме,смяхме се,плакахме……..тъкахме!
Благодаря на най-добричките и най-трудолюбивите дечица:Габриела Велинова,Георги Дачев,Денислав Велинов,Димитър Кабадаев,Ивайло Русев,Мартин Кабакчиев,Николай Тотев,Теодор Дрънкарев,Цветелин Евтимов и Цветиана Иванова!
ОБИЧАМ ВИ !!!“
Ваня Христова Това е госпожа Диана Янакиева, тя го може, един човек на който му се възхищавам за всеотдайноста му. Вие скъпи родители бяхте удостоени с честа да Ви обучава децата.
Гинка Желева Плаках от вълнение първия учебен ден в първи клас на Гого.Госпожа Янакиева превърна деня в незабравим празник.Сега плача от радост и гордост от резултатите на моя внук Благодарим Ви ГОСПОЖО ЯНАКИЕВА!
Публикувано в Без категория. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.