Проект „Образование за утрешния ден“

І. Занимания по интереси по ключови дигитални умения- базови в ОУ «Св. Св. Кирил и Методий»- с. Ковачево по Дейност 6 на проект BG05M2OP001-2.012-0001 “Образование за утрешния ден“, финансиран по ОП „НОИР“, съфинансирана от ЕС чрез Европейските структурни и инвестиционни фондове по брой на групите, състав на групите и съответните ръководители, както следва:
1. Клуб по интереси за допълнителни занимания по ключови дигитални умения – базови– 1 група с 11 ученици от 5 клас и 6 клас, с ръководител Асен Сарафски – учител ООП с квалификация учител по математика и физика.
ІІ.Ръководителят на групата, при спазване на Правилата за изпълнение на Дейност 6 по проекта, да изготви тематична програма, времеви график на провеждане, дневник на групата, в който се отбелязва присъствието и отсъствието на учениците за всяко проведено занятие в срок до 20.02.2020 г. и да ги въведе в платформата на проекта. Заниманията по интереси да се провеждат извън часовете по учебен план и/или по време на ваканция (пролетна и лятна)- общо 70 часа за учебната 2019/2020 г. Със средна продължителност на учебният час – 40 мин.
ІІІ. С ръководителя на групата да се сключи допълнително споразумение по образец на проекта, който ще бъде наличен в електронната платформа на проекта. Споразумението влиза в сила от 21.01.2020 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *