Маникюр в зелено: Хит за пролет-лято 2017

Тревисто зеленото е любим цвят на мнозина, но е рядко използван за маникюр. Пролетната мода обаче ви предлага примамливата идея да оцветите ноктите си именно в този нюанс – свежо предложение за пролетните и летни вечери.

С идването на пролетта е нужно да освежим гардероба си. Наравно с него обаче е редно да отделите и нужното за външния си вид. Идеите за маникюр неминуемо са обвързани със сезона. Ако искате да играете на сигурно, то заложете на маникюр в цвят, модерен за сезона. Тази година това е тревисто зеленото.

Колкото по-високи са температурите навън, толкова по-топли стават цветовете. Слънцето гали кожата и няма нищо по-красиво от това да се отразява и в уникалните украси по ноктите ви. Те зависят изцяло от въображението и настроението ви, защото модни тенденции при тях този сезон няма – всичко е позволено.

Пролетта идва с много предложения. Освен зелено, този период налага още кораловия цвят. Ако искате да заложите на собствения избор, просто се огледайте – пролетта ще ви вдъхнови и със сигурност ще ви даде някоя оригинална идея.

Когато избирате маникюр запомнете, че той трябва да се явява като завършек дори на най-прецизното облекло. Независимо от дизайна, ноктите изглеждат добре, когато са поддържани. Идеите и предложенията за маникюри са милиони. Шарките могат да се нанесат върху всяка дължина и форма – всичко зависи от вас.

Този сайт е част от мрежата от сайтове на училища www.daskalo.com. Направете и вие сайт на вашето училище напълно безплатно.