проект „Твоят час“

Анкетни карти 1-4 клас

Анкетни карти 5-7 клас

Анкетни карти 6 клас

Сформирани са две групи за преодоляване на обучителни затруднения. В начален етап – по Български език и литература „Аз грамотно съм дете“ за ученици от II и III клас с ръководител Николина Крумова. В прогимназиален етап – по математика „Зная и успявам по математика“ с ръководител Боряна Велинова и две групи по интереси за учениците от I до VII клас – „Уча и живея здравословно“ с ръководител Жана Методиева и „Learning stars“ – група по английски език за учениците от I до VII клас с ръководител Йоана Младенова.

На 09.12.2017 г.  групата „Уча и живея здравословно“  с ръководител госпожа Жана Ивкова съвместно с родители проведе занимание по приготвяне на здравословни фрешове и салати.

 

Коледна изява на учениците от ОУ „Отец Паисий“ -занимания по интереси „Learning stars“. Учениците представиха песни и стихове, посветени на празника. Поздравления за старанието и желанието за работа!

 

На 17. 02. 2018 г. се проведе състезание “Бързи, смели, сръчни“ -представителна изява на „Уча и живея здравословно“ с ръководител Жана Методиева Ивкова – учител, прогимназиален етап.

Публична изява БЪРЗИ, СМЕЛИ, СРЪЧНИ

На 20 март 2018 година в ОУ“Отец Паисий“ с. Ярджиловци се проведе турнир по ШАХ в групата „ЗНАЯ И УСПЯВАМ ПО МАТЕМАТИКА “ по проекта „Твоят час“. Участваха ученици от 5 – 7 класове. Турнира се състоя в три кръга и победителите бяха наградени от г-жа Павлина Миланова – Директор на училището.
Стефан Любомиров Мартинов – І място
Антоан Константинов Стойнев – ІІ място
Поздравления за всички участници и за отличилите се ученици!

На 14.04.2018 г. групата „Уча и живея здравословно“ посети манастир „Свети Мина“ и парк  Ротондата -Банкя.
Хижа „Славей“
 На 05.05.2018 г. групата ”Уча и живея здравословно„ посети гр.Трън и Ждрелото на река Ерма.

 Скален параклис „Св.Петка” , гр.Трън- „Пещернята”
На 13.05.2018 г. групата „Живея и уча здравословно“ с ръководител госпожа Жана Ивкова посети Рилски манастир.
.
На 19.05.2018год. предстои екскурзия до курорта Боровец.
На 31.05.2018 год. се проведе заключителният етап от проекта „Твоят час“ . Учениците от група „Learning stars“ представиха  песни, танци и стихове. Групата „Уча и живея здравословно“ с ръководител госпожа Жана Ивкова се погрижи децата да си хапнат вкусни сандвичи, плодове и фрешове. Те получиха за втора поредна  година буркан с мед от госпожа Йорданка Йорданова и много апетитни сладки от бабата на Преслава –  Пепа. С много веселие и здравословна храна приготвена с общите усилия на учители, ученици  и майката на Гергана от 5 клас – Ивелина Радева денят премина незабравимо.
.
У30.05.2018 – АНКЕТИ за проучване степента на удовлетвореност и на резултатите от участието в проекта „Твоят час“
Екипът за организиране и управление на проекта подготви електронни анкети за учениците, техните родители и членовете на съветите „Твоят час“. Анкетите имат за задача да установят постигането на целите на проекта.
За целта, директорите на училищата следва да запознаят учениците, техните родители, както и членовете на съвета „Твоят час“ с възможността да изразят мнението си за дейностите по проекта и да предоставят електронните адреси на анкетите. Същите са както следва:
Анкета за учениците: http://tvoiatchas.mon.bg/Students-Questionnaire.aspx
Анкета за родителите: http://tvoiatchas.mon.bg/Parents-Questionnaire.aspx

Анкета за членовете на съветите „Твоят час“: http://tvoiatchas.mon.bg/Advisory-Questionnaire.aspx

Анкетите са анонимни и могат да бъдат попълвани до 01.07.2018 г.