Дейности на Училищния ученически съвет при СОУ „ Й. Йовков“

SPIN_2014_20На 1.12.2014 г., в голямото междучасие, във фоайето на училището бе представена презентацията на тема „Свят без СПИН“. Представители на УУС при СОУ „Й. Йовков“ и на Младежкия червен кръст раздадоха червени ленти – символа за борба със СПИН. Желаещите ученици се включиха в анкетата „СПИН – болест на рисковото поведение“. Организатор на мероприятието: Бюрото на Училищния ученически съвет с председател Нора Димитрова от 10б клас и г-жа Лиляна Стойкова – педагогически съветник.
Микрофона е ваш
dslavei_30Коледните и Новогодишни празници бяха повод за организираното мероприятие „Микрофона е ваш“. Учениците от 1б клас с класен ръководител г-жа Маргарита Манолова благодариха и поздравиха всички учители, ученици и служители с предстоящите празници – пяха песни и цитираха стихотворения. Димет Али от 5а клас благодари и поздрави екипа от преподаватели на своя клас и ръководството на училището с песента „Пусто лудо и младо“. „Добруджански славей“ – с ръководител Исмаил Исмаилов от 8б клас танцуваха за всички. Те пожелаха здраве, повече усмивки, ползотворен труд и много положителни оценки през новата 2015 година.

Този сайт е част от мрежата от сайтове на училища www.daskalo.com. Направете и вие сайт на вашето училище напълно безплатно.