Редактиране на страница и публикация

Във вашият сайт първоначално има една примерна публикация. В нея се намира следният текст:

Здравей, свят!

Добре дошли в Daskalo MultiSite Network Sites. Това е първата ви публикация. Редактирайте я или я изтрийте и започнете блогването!

За да редактирате публикацията от менюто в лявата част на екрана трябва да изберете Публикации/Всички публикации за да се покаже списък на всички публикации в сайта ви. Посочете публикацията, която желаете да редактирате с мишката и под нея ще се покажат възможности за редактиране, изтриване или преглед.

След като изберете „Редактиране“ за дадена публикация ще се зареди редакторът на WordPress, в който можете да промените заглавието и текста. След като приключите с редактирането натиснете синият бутон „Обновяване“ в дясната част на страницата и вашите промени ще бъдат запаметени. Промените, които се направили, се отразяват веднага във вашият сайт.

Ако желаете да направите предварителен преглед на промените, които сте направили натиснете бутона „Преглед на промените“ и в нова страница на вашия браузър ще се покаже изглед на публикацията. Това действие не записва промените, които сте направили!

Във вашия сайт първоначално има една примерна страница. За да я редактирате от менюто в лявата част на екрана ,трябва да изберете Страници/Всички страници за да се покаже списък на всички страници в сайта ви. Посочете страницата, която желаете да редактирате с мишката и под нея ще се покажат възможности за редактиране, изтриване или преглед.

След като изберете „Редактиране“ за дадена страница ще се зареди редакторът на WordPress и всички действия, които можете да извършвате са същите като описаните по-горе при редактиране на публикация.